Η στιγμή που μικρό αεροπλάνο πέφτει σε καταιγίδα και κοντεύει να διαλυθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας αγρότης από το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube την περιπέτειά του όταν το μικρό αεροπλάνο του έπεσε σε καταιγίδα.


Όπως εξηγεί στην περιγραφή του βίντεο, ο Τζον Χάμπερντ απογειώθηκε με το αεροπλάνο του Zenith 701 για να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα.
Όμως, έπειτα από λίγα λεπτά στον αέρα οι καιρικές συνθήκες χειροτέρεψαν.

Ο αγρότης βρέθηκε να παλεύει με την καταιγίδα με το μικρό του αεροσκάφος, με τις αναταράξεις και τη δυνατή βροχή να ταρακουνούν το αεροπλανάκι.


“Τρελές ριπές ανέμου κατά την τελική προσέγγιση και πολύ χαμηλή ορατότητα μέσα από τα τζαμιά το έφεραν πολύ κοντά στο να καταλήξει σε απόλυτη καταστροφή” σχολιάζει ο Χάμπερντ.

Σε μια τέτοια κατάσταση, ο πιλότος αποφάσισε να προσγειωθεί αμέσως και μάλιστα να το πετύχει σε ένα τόσο στενό ξέφωτο μέσα στο δάσος.

Καθώς το μικρό αεροσκάφος κατεβαίνει, ο άνεμος φαίνεται να συνεχίζει να ταρακουνά το αεροπλάνο, ακόμη και λίγο πριν αγγίξει το έδαφος.

“Χάρη σε πολλή τύχη και λίγη ικανότητα ως πιλότος, τόσο εγώ όσο και το αεροπλάνο τη βγάλαμε καθαρή σώοι και ασφαλείς” παραδέχτηκε ανακουφισμένος ο Χάμπερντ.

“Είμαι ευγνώμων για την αντοχή του αεροπλάνου μου” αρκέστηκε να πει ο αγρότης-πιλότος.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και γρήγορα έγινε viral, με τους χρήστες να σχολιάζουν την τύχη αλλά και την ικανότητα του αγρότη να κατεβάσει με ασφάλεια το μικρό αεροπλάνο με τέτοιες αντίξοες καιρικές συνθήκες.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί