• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η οικογένεια του Star Wars θρηνεί τον Boba Fett: Πέθανε ο Jeremy Bulloch (Vid)

Η οικογένεια του Star Wars θρηνεί τον Boba Fett: Πέθανε ο Jeremy Bulloch (Vid)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο Jeremy Bulloch, ο Άγγλος ηθοποιός ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Boba Fett στην αρχική τριλογία του Star Wars.

Η οικογένεια του Star Wars θρηνεί τον Boba Fett, κατά κόσμον Jeremy Bulloch, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 75 ετών.

Ο Άγγλος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ύστερα από χρόνια μάχης με τη νόσο του Πάρκινσον. Ο ατζέντης του σημείωσε πως ο θάνατός του επήλθε ύστερα από επιπλοκές υγείας.

Ο ηθοποιός είχε γίνει ευρέως γνωστός για τον ρόλο του στην αρχική τριλογία του Star Wars, όπου έπαιξε τον κυνηγό επικυρηγμένων Boba Fett. Ο ρόλος του ήταν μικρός, αλλά ο χαρακτήρας του έγινε καλτ φιγούρα.

Ο δημιουργός του Star Wars, George Lucas, τον χαρακτήρισε «αληθινό κύριο», ενώ ο Billy Dee Williams – ο οποίος έπαιξε τον Lando Calrissian – είπε: «Σήμερα χάσαμε τον καλύτερο κυνηγό επικυρηγμένων στον γαλαξία»

Ο Mark Hamill, ο Luke Skywalker, έκανε, επίσης, λόγο για απώλεια ενός αληθινού τζέντλεμαν.

«Ένας υπέροχος ηθοποιός, υπέροχη παρέα και τόσο ευγενικός σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του. Θα μου λείψει πολύ και είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο θάνατός του Bulloch έρχεται μετά από αυτόν του David Prowse, του Darth Vader, ο οποίος πέθανε στα 85 του.

sputnik/ photo video screenshot