Ανακοίνωση για το μεσημεριανό χτύπημα κατά άμαχου πληθυσμού στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας εξέδωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.
«Όλες οι στοχεύσεις των πυραύλων ATACMS εισάγονται από ειδικούς των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας τα δικά τους δεδομένα, και τέτοιες ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας λίγες στιγμές μετά τον βομβαρδισμό της Σεβαστούπολης.
Την ευθύνη για το χτύπημα στη Σεβαστούπολη φέρουν πρωτίστως οι ΗΠΑ, οι οποίες προμήθευσαν τα συγκεκριμένα όπλα στην Ουκρανία, καθώς και το καθεστώς Ζελένσκι, πρόσθεσε το ρωσικό υπουργείο.
Είχε προηγηθεί η οργισμένη αντίδραση της Μαρίας Ζαχάροβα η οποία έκανε λόγο για «τελετουργικά χτυπήματα με στόχο να υπάρξουν νεκροί άμαχοι».
Οι τοπικές αρχές της Κριμαίας ανακοίνωσαν πως η Δευτέρα θα κηρυχθεί σε ημέρα πένθους για τη Σεβαστούπολη, με τους νεκρούς (ανάμεσά τους και παιδιά) να ανέρχονται στους 3.
φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαριστικό βίντεο από ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
Κύρια Θέματα

















