Η Μελάνια Τραμπ επαναδιαπραγματεύτηκε το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2017;

Ένας από τους λόγους που η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ

καθυστέρησε τη μετακόμισή της από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο το 2017 ήταν επειδή επαναδιαπραγματευόταν το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφορεί αύριο, συγγραφέας του οποίου είναι δημοσιογράφος της Washington Post.

Η συγγραφέας Μέρι Τζόρνταν επικαλείται πηγές κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ και αναφέρει ότι πρόθεσή της πρώτης κυρία των ΗΠΑ ήταν να «τροποποιήσει την οικονομική της συμφωνία με τον σύζυγό της», ενώ η Μελανία ανέφερε ως αιτία της καθυστέρησης μετάβασης στον Λευκό Οίκο τη «φροντίδα του γιου της, Μπάρον».

Το βιβλίο, με τίτλο «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» βασίζεται σε περισσότερες από 100 συνεντεύξεις σύμφωνα με την Washington Post.

Στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι η Μελάνια Τραμπ χρειαζόταν χρόνο για να ηρεμήσει μετά τις υποτιθέμενες σεξουαλικές ατασθαλίες του προέδρου των ΗΠΑ. Η Μέρι Τζόρνταν γράφει ότι τρία άτομα κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζονται ότι το νέο προγαμιαίο συμβόλαιο διασφάλισε ότι ο Μπάρον δεν θα αποκλειστεί από τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

«Ήθελε να αποδείξει γραπτώς ότι όσον αφορά τις οικονομικές ευκαιρίες και την κληρονομιά, ο Μπάρον θα αντιμετωπίζεται περισσότερο ως ίσος με τα άλλα τρία παιδιά του Τραμπ» γράφει η Τζόρνταν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει πολλές φορές δημοσίως την υποστήριξή του στην ιδέα της προστασίας της περιουσίας κάποιου με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.

Εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ διέψευσε, σύμφωνα με το CNN, όσα υποστηρίζονται στο βιβλίο και ανέφερε: «Ένα ακόμη βιβλίο για την κ. Τραμπ με ψευδείς πληροφορίες και πηγές. Αυτό το βιβλίο ανήκει στο είδος της φαντασίας» δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Η καθυστέρηση της Μελάνια Τραμπ να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον είχε αποδοθεί κυρίως στην ανησυχία της για τη διατήρηση όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικής ζωής για τον γιο της, Μπάρον, 10 ετών τότε μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές. Η επιθυμία της να επιτρέψει στον Μπάρον να ολοκληρώσει τη σχολική χρονιά στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε συζητήσεις, πολιτικά ερωτήματα και υποθέσεις σχετικά με τον γάμο της.

(ΦΩΤΟ:Screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί