«Η Ευρώπη ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ λόγω των αντιρωσικών μέτρων», λένε στη Μόσχα – Αυτό ήθελαν ΕΞ ΑΡΧΗΣ;

Μήπως αυτός ήταν τελικά ένας από τους λόγους των γεγονότων στην Ουκρανία;

Τα εκ των έσω προβλήματα που γιγαντώνονται στη γηραιά ήπειρο ως απόρροια των γεγονότων στην Ουκρανία άρχισαν να παρατηρούν Ρώσοι αξιωματούχοι.

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας,  Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, σημείωσε ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν καμία ενότητα και συνοχή, κάτι που φάνηκε από την κατάσταση με την επιβολή αντιρωσικών κυρώσεων.

Να θυμίσουμε πως ήδη αρκετές χώρες από το “κλαμπ” των κρατών-μελών διαφωνούν με την πολιτική των εμπάργκο στη ρωσική ενέργεια και όχι μόνο.

Ως εκ τούτου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναζητά άλλες μορφές λήψης αποφάσεων, εγκαταλείποντας την αρχή της αλληλεγγύης – με άλλα λόγια, σκοπεύοντας να καταργήσει το δικαίωμα αρνησικυρίας (ΒΕΤΟ) των μελών της Ε.Ε.

«Το δικαίωμα ψήφου θα στερηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη. Τα κράτη τους θα χάσουν επιτέλους την κυριαρχία τους», είπε ο Βολοντίν, τονίζοντας ότι «ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση είναι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Κατά τα λεγόμενα του Ρώσου πολιτικού, μιλάμε για κατακερματισμό και διάλυση ( ; ) της Ένωσης, που πλέον περισσότερο θα μοιάζει περισσότερο με μία Σοβιετική Ένωση no.2 παρά με μπλοκ “ανεξάρτητων” δήθεν κρατών.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί