Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παρά τις προσπάθειες διεθνιστικών μέσων ενημέρωσης να τον παρουσιάσουν χαμένο στο ντιμπέτι με την Καμάλα Χάρις, είπε πως πιστεύει ότι ήταν «το καλύτερο ντιμπέιτ που είχε ποτέ».
“Νόμιζα ότι ήταν πολύ καλό. Ήμασταν τρεις εναντίον ενός, αλλά το περίμενα”, είπε, αναφερόμενος στους συντονιστές της συζήτησης, οι οποίοι πίεζαν και διέκοπταν τον νυν υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων στις απαντήσεις του.
Ο παρουσιαστής του Fox News ρώτησε τον Τραμπ σχετικά με τις αναφορές ότι η εκστρατεία του Χάρις θέλει μια δεύτερη συζήτηση τον Οκτώβριο και αν θα ήταν ανοιχτός σε αυτήν.
Σημειώνεται πως το Fox News απηύθυνε μια επίσημη πρόσκληση και στις δύο εκστρατείες Τραμπ και Χάρις για μια δεύτερη συζήτηση τον επόμενο μήνα.
«Θέλει δεύτερο debate γιατί έχασε», απάντησε ο Τραμπ.
«Δεν ξέρω. Πρέπει να το σκεφτώ. Αλλά αν κερδίσεις ένα ντιμπέιτ, γιατί να κάνει κι άλλο ντιμπέιτ; Νομίζω ότι ίσως δεν πρέπει να το κάνω. Αμέσως (η Χάρις) είπε ότι θέλουμε κι άλλο ντιμπέιτ. Αυτό δεν συμβαίνει όταν είσαι επαγγελματίας πυγμάχος και χάνεις; Θες αμέσως νέα μάχη!», προσέθεσε.
«Θα γέρνατε καθόλου προς το ναι;», ρωτήθηκε ο Τραμπ.
«Ίσως αν ήταν σε ένα δίκαιο δίκτυο, θα το έκανα», απάντησε.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ.Χαρακόπουλος: Οι άγονες αντιπαραθέσεις υπονομεύουν το συλλογικό μας μέλλον
- Ηράκλειο: Αλλαγές στο εκτελεστικό σχήμα της δημοτικής αρχής
- Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου 8,9 εκ ευρώ σε 39,3 χιλιάδες δικαιούχους
- Η μεγαλύτερη βασιλόπιτα της Ελλάδας και φέτος στο Περιστέρι – 10 μέτρα, 100 τόνοι (photo, vid)
- Κ. Γκίλφοϊλ: Η συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ «να λάμψει ακόμα πιο φωτεινά την επόμενη χρονιά»
- Σουηδία: Τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη – Τουλάχιστον 10 τραυματίες
- Ολλανδία: Συνελήφθη Σύρος που φέρεται να απειλούσε να διαπράξει επίθεση κάπου στην Ευρώπη
- Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2025 με ένα χιουμοριστικό βίντεο που τα έχει όλα!
- Σημαντικές δυνάμεις του πλανήτη καταδίκασαν την προκλητική ενέργεια των Ουκρανών
- Τραγικός θάνατος για 37χρονο στη Βραζιλία: Πνίγηκε σε διαγωνισμό καρπουζοφαγίας μπροστά στη γυναίκα του









