Ο Χριστιανοκοινωνιστής (CSU) πρωθυπουργός Μάρκους Ζέντερ ανακοίνωσε σήμερα σταδιακές αλλαγές των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού: Η Βαυαρία κλείνει τα κέντρα δοκιμαστικών τέστ κορονοϊού σε αυτοκινητόδρομους και σιδηροδρομικούς σταθμούς. Μπαρ και μπυραρίες θα επιτραπεί να ξανανοίξουν σύντομα.
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή με τη λήξη της θερινής τουριστικής περιόδου, η Βαυαρία θα κλείσει τους σταθμούς δοκιμαστικών τέστ κορονοϊού στους αυτοκινητόδρομους κοντά στα σύνορα και στους κύριους σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη.
Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του υπουργικού συμβουλίου του κρατιδίου, οι δυνατότητες δοκιμαστικών τέστ, οι οποίες θα είναι πλέον διαθέσιμες, θα αξιοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες στις προαστιακές και τις αστικές περιοχές.
Θα παραμείνουν ανοικτά μόνο τα κέντρα δοκιμαστικών τεστ κορονοϊού στα αεροδρόμια του Μονάχου, της Νυρεμβέργης και του Μέμινγκεν, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μάρκους Ζέντερ.
Από τις 19 Σεπτεμβρίου, τα πρωταθλήματα επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Βαυαρία και άλλα δημοφιλή αθλητικά γεγονότα μπορούν να διοργανωθούν και πάλι. Από αυτήν την Τετάρτη (9 Σεπτεμβρίου), απαιτείται όμως μάσκα για μεγάλες υπαίθριες συγκεντρώσεις στη Βαυαρία. Η υποχρέωση ισχύει όταν υπάρχουν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες. Τέλος, τα μπαρ και οι μπυραρίες θα επιτραπεί σύντομα να ξανανοίξουν.
φωτο unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στις τρεις εβδομάδες πολέμου, αυτό ανακοίνωσε ο Τραμπ για τη Μέση Ανατολή
- Σαν σήμερα 21 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ – Αναλυτικά η πρόγνωση
- Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον αμερικανικής βάσης στον Ινδικό Ωκεανό
- Κι όμως…ο άνθρωπος που έβαλε πρώτος ανανά στην πίτσα ήταν Έλληνας!
- Απίστευτες εικόνες σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ: Δείτε τι μετέφεραν! ΒΙΝΤΕΟ
- Ανησυχία σε πολιτικούς κύκλους στις ΗΠΑ για αυτό που κάνει η Τουρκία στην Κύπρο
- Κ. Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης
- Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια το 2025
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Β. Κικίλια για το ζήτημα της σχεδίασης του Εθνικού Πλοίου









