Το τηλεοπτικό κανάλι al-Manar της Χεζμπολάχ μετέδωσε ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 50 τραυματίστηκαν σήμερα από τα ισραηλινά πλήγματα στα νότια προάστια της Βηρυτού.
Ο στόχος αυτής της επιδρομής ήταν, σύμφωνα με πολλές πηγές, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ο οποίος φέρεται ότι είναι καλά.
Έξι κτίρια ισοπεδώθηκαν από τα πλήγματα που περιγράφονται ως τα πιο σφοδρά μετά τον πόλεμο του 2006.
Σε πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης φαίνεται μια τεράστια έκρηξη και πυκνός καπνός να υψώνεται από την περιοχή. Ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου περιέγραψε σκηνές χάους, με τους κατοίκους να φεύγουν έντρομοι από την περιοχή για να γλιτώσουν.
Το Ισραήλ ανέφερε ότι πραγματοποίησε ένα «πλήγμα ακριβείας» στο «γενικό επιτελείο» της Χεζμπολάχ.
Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακοίνωσε ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα επιστρέψει απόψε στο Ισραήλ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-EPA POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δίχως σταματημό οι καραβιές με αλλοδαπούς νοτίως της Κρήτης
- Σαν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- ΗΠΑ: Ανάπτυξη της εθνοφρουράς στο Μέμφις! Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Αντιδράσεις θαυμαστών του Κρις Πρατ επειδή …προσεύχεται για τον Τσάρλι Κερκ
- Τουσκ: Εξουδετερώσαμε drone πάνω από κυβερνητικές εγκαταστάσεις, κρατούνται δύο Λευκορώσοι
- Κλιμάκωση: Ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της Πόλης της Γάζας
- «Πρέπει να κάνουμε το παν για να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο»! Αλίμονο με όσα λέγονται από την Πολωνία
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου
- Η Βραζιλία αποκάλυψε γλυπτό 4 μέτρων ενός…εξωγήινου! vid
- Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία: Δυτική μπλόφα ή νέα κλιμάκωση;
Κύρια Θέματα

















