Γυναίκα που βιάστηκε από τον πατέρα της και από τον αδερφό της πέτυχε την καταδίκη τους μετά από 50 χρόνια!

Μια γυναίκα που βιάστηκε επανειλημμένα τόσο από τον πατέρα όσο και από τον αδερφό της ως παιδί, αποκάλυψε ότι ένα κρίσιμο ιατρικό έγγραφο που δεν θυμόταν ότι υπήρχε βοήθησε στη φυλάκιση και των δύο.

Η Sarah Sidebottom, 54, από το Barnsley, στο Νότιο Γιορκσάιρ, μίλησε για την ανακούφισή της αφού ο πατέρας της, 73 ετών, και ο αδερφός της, 54 ετών, καταδικάστηκαν για συνολικά 32 χρόνια φυλάκιση.

Η πρώτη επίθεση που δέχτηκε, όταν ήταν μόλις τριάμισι ετών, οδήγησαν στο να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της εσωτερικής βλάβης και ήταν αυτές οι σημειώσεις του νοσοκομείου που αποδείχθηκαν καθοριστικές για την εξασφάλιση της καταδίκης για την κακοποίηση, η οποία ξεκίνησε σχεδόν 50 χρόνια πηγαίνω.

Και τώρα η Σάρα, μια παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, έχει παραιτηθεί από το δικαίωμά της στην ανωνυμία για να μιλήσει για πρώτη φορά για το φρικτό της τραύμα.

Είπε: «Δεν είχα ιδέα για το χειρουργείο μέχρι το 2021 και είδα τα ιατρικά μου αρχεία. Τρομοκρατήθηκα, αλλά την ίδια στιγμή, αυτό ακριβώς χρειαζόταν η εισαγγελία για να δημιουργήσει δικογραφία εναντίον του πατέρα μου ». 

Ο πατέρας και ο αδελφός της καταδικάστηκαν σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών για τα εγκλήματά τους εναντίον της Sarah.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί