Γιατί η συνέντευξη Τάκερ/Πούτιν θα είναι ιστορικό χτύπημα στην «Νέα Τάξη» της Ουάσινγκτον

Τι φοβούνται αυτή την στιγμή

Η δυτική μηχανή προπαγάνδας χάνει την δύναμή της καθώς αποτυγχάνει ο αντιρωσικός πόλεμος αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία και η συνέντευξη Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον αναμένεται να δώσει το καθοριστικό χτύπημα, σχολιάζουν ΜΜΕ σε Ρωσία και ΗΠΑ!

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά:

«Τα δυτικά mainstream media δεν έχουν την παλιά τους δύναμη. Πριν από περίπου 20 χρόνια, οι προπαγανδιστές του καθεστώτος των ΗΠΑ είπαν ψέματα στις Ηνωμένες Πολιτείες στον πόλεμο του Ιράκ με ευκολία. Ο Σαντάμ Χουσεΐν ήταν «Χίλτερ», μας είπαν. Ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο. Έφτιαχνε πυρηνικά. Οι Αμερικανοί αγόρασαν αυτό το αφήγημα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό δεν συνέβη, ωστόσο, κατά την τελευταία πολεμική προσπάθεια στην Ουκρανία. Οι Αμερικανοί διχάζονται έντονα. Το Κογκρέσο δεν μπορεί να περάσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση. Και η αμερικανική στρατηγική μέσω του Κιέβου αποτυγχάνει στο πεδίο της μάχης. Όλο και περισσότερο, φαίνεται ότι οι προπαγανδιστές στην δεν ανταποκρίνονται πλέον στο καθήκον τους.

Εν μέσω της συλλογικής δυτικής παρακμής και φρίκης, ο δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον θα μοιραστεί τη συνέντευξή του με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και θα δώσει στο δυτικό κοινό την ευκαιρία να ακούσει το αφιλτράριστο μήνυμα του «εχθρού των ΗΠΑ», αναφέρει ο αναλυτής Steve Poikonen, ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα The Critical Hour του Sputnik για να συζητήσει την θλιβερή κατάσταση πραγμάτων για την Δύση.

«Θα καταστρέψουμε θεμελιωδώς την έννοια της δημοσιογραφίας στον Τύπο για να σας εμποδίσουμε να ακούσετε αυτή την συνομιλία», είπε ο Πόικονεν, συνοψίζοντας τη νοοτροπία των δυτικών ηγεμόνων. «Αυτό που βλέπουμε είναι πολλές παγκόσμιες κυβερνήσεις να λένε στους ανθρώπους ότι δεν έχετε το δικαίωμα να ακούσετε μια συνομιλία μεταξύ δύο ανθρώπων, καθώς δεν μας αρέσει να την ακούσετε αυτή την στιγμή».

 «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών/η Δύση συνειδητοποιεί ότι χάνει την αφήγηση, χάνει την κοινή γνώμη», είπε ο οικοδεσπότης Wilmer Leon. «Όταν κοιτάμε τις δημοσκοπήσεις, συμπεραίνουμε πως οι Αμερικανοί θέλουν να φύγουμε από την Ουκρανία, οι Αμερικανοί δεν θέλουν τα χρήματά τους να πάνε εκεί , οι Αμερικανοί είναι αντίθετοι σε όσα συμβαίνουν στην Γάζα. Χάνουν την αφήγηση, χάνουν στο δικαστήριο της κοινής γνώμης.

Και το μόνο που κάνει ο Tucker Carlson είναι τώρα να προσθέτει περισσότερες πληροφορίες σε αυτόν τον πόλεμο πληροφοριών και οι Ηνωμένες Πολιτείες τον χάνουν».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- MTI

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί