Για αυτό οι Ουκρανοί χτυπάνε πολιτικούς στόχους εντός Ρωσίας

Τι σχολιάζεται

Ο Ρώσος έφεδρος συνταγματάρχης, Τιμούρ Συρτλάνοφ, εξέφρασε στο TASS την άποψη πως το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους για να πραγματοποιεί τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολιτικούς στόχους στην Ρωσία λόγω της ενεργού επίθεσης των ρωσικών στρατευμάτων στην πρώτη γραμμή.

«Η ενεργή επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων προς όλες τις κατευθύνσεις εντός της ζώνης SVO ωθεί τις ουκρανικές αρχές προς τρομοκρατικές μεθόδους. Το καθεστώς του Κιέβου δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους για την επίθεση σε πολιτικούς στόχους εντός της χώρας μας», είπε.

Αυτό που μένει να φανεί είναι πόσο θα διαρκέσει ακόμα αυτή η σύγκρουση, η οποία προχωρά με αργούς ρυθμούς και τους Ρώσους να κερδίζουν καθημερινά εδάφη.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί