Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο βρέθηκε στη μνημειακή ελιά των Βουβών και στην υψωμένη ελιά Βατολάκου, στο πλαίσιο των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την ελιά και το κρητικό ελαιόλαδο, το φυσικό περιβάλλον της Κρήτης, την αειφόρο ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή.
Η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά για το ντοκιμαντέρ
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά, «στο γύρισμα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις Βούβες, παραβρέθηκε και παραχώρησε συνέντευξη ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος δώρισε στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ από ένα φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί όχι μόνο μέσω του δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού RTL αλλά και άλλων τηλεοπτικών δικτύων και διαδικτυακών καναλιών, τα οποία παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές, σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, γεγονός που αποτελεί σημαντική διαφήμιση και προβολή τόσο του κρητικού ελαιολάδου όσο και του τόπου μας».
(iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η αύρα του Τραμπ στην Ευρώπη! Και η Ουγγαρία τα βάζει ανοιχτά με την «πέμπτη φάλαγγα»
- Υπ. Παιδείας: Εμπλουτίζεται η Τράπεζα Θεμάτων με 210 νέα θέματα
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 6,2% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Αύγουστο του 2025 σε σχέση με πέρυσι
- Το Ιράν λέει ότι κατέθεσε “δίκαιη” πρόταση για να αποφευχθεί η εκ νέου επιβολή κυρώσεων
- Αιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο – 32χρονος Πακιστανός επιτέθηκε με δρεπάνι σε ομοεθνή του
- Έκλεψαν σπάνιο αρχαίο βραχιόλι ανεκτίμητης αξίας από μουσείο της Αιγύπτου- Τρεις συλλήψεις
- Αυξάνονται οι κλοπές των αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη – Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα
- Ζαχαριάδης: Η ΝΔ, αντί να καλέσει τους γαλάζιους κλέφτες, κάλεσε δύο πεθαμένους να καταθέσουν στην Εξεταστική
- Τι δήλωσε ο Τσιάρας για τις πληρωμές των αγροτών
- Πάτρα: Σημαντική αύξηση των εσόδων κατά 11,85% για τον Οργανισμό Λιμένος το α’ εξάμηνο του 2025
Κύρια Θέματα

















