Γελάει ο πλανήτης! Ιδού το νέο «επίτευγμα» του Μπάιντεν! – ΒΙΝΤΕΟ

Πώς κατάφερε να τον κατηγορήσουν μέχρι και για ρατσισμό;

Για ρατσιστικές δηλώσεις κατηγορείται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκαν οι εμβολιασμοί και οι Λατινοαμερικανοί.

Παραχωρώντας ομιλία σε ένα κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα, την Πέμπτη, μαζί με τον Κυβερνήτη Ρόι Κούπερ, θέλησε να ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ωστόσο το εγχείρημά του…απέτυχε και μάλιστα παραγωδώς!

Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, οι γκάφες του οποίους συναγωνίζονται εκείνες του Τζορτζ Μπους του νεότερου, έγινε και πάλι κύριο θέμα συζήτησης στα social media στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνθηκε στο πλήθος για να παροτρύνει τους ανθρώπους να κάνουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, όμως προκάλεσε έντονη ενόχληση τα όσα είπε, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο οι Λατινοαμερικανοί είναι επιφυλακτικοί επειδή φοβούνται πως θα απελαθούν.

«Είναι επίσης πολύ δύσκολο να εμβολιάσεις τους Λατινοαμερικανούς. Γιατί; Ανησυχούν ότι θα εμβολιαστούν και θα απελαθούν».

Οι παραπάνω δηλώσεις «πάγωσαν» πολλούς από τους παρευρισκόμενους και σίγουρα δεν άρεσαν σε μεγάλη μερίδα του εκλογικού του σώματος.

Θυμίζουμε πως ο διεθνιστής πρόεδρος στηρίχθηκε στις ψήφους των Λατινοαμερικάνων, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν «μεταναστευτικό προφίλ».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί