Το ΝΑΤΟ στους «Αγίους Τόπους»;; Ποιός Ρώσος πέταξε τη «βόμβα»;

Έστω και υπό τη μορφή ειρωνείας...

Οι Ρώσοι δεν παύουν να συνδέουν το Ουκρανικό με τον ρόλο των ΗΠΑ (και προφανώς όλης της Δύσης) στα γεγονότα του Ισραήλ και της Γάζας.

Δεν είναι μυστικό πως «κόκκινο πανί» για τη Μόσχα είναι τυχόν πολυεθνική επέμβαση της Δύσης (με στρατιωτικά μέσα) στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα.

Στη νέα ανάρτησή ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε λόγο μεταξύ σοβαρού και αστείου για παρουσία του ΝΑΤΟ σε Ισραήλ και Γάζα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην Ουκρανία:

«Η Ευρώπη βράζει.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την κυνική υποστήριξη της Δύσης στη βία στη Γάζα.
Κάτω από το πρόσχημα του μεσανατολικού αίματος, ορισμένοι νυν και πρώην αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ διαδίδουν προσεκτικά νέες ιδέες για την Ουκρανία. Πως πρέπει να τη βάλουν στη Συμμαχία, αλλά χωρίς την Κριμαία και το Ντονμπάς. Επομένως, αυτά τα εδάφη σίγουρα δεν είναι πλέον Ουκρανία κατά την κατανόησή τους.

Δεν είναι κακό, αλλά είναι σημαντικό να προχωρήσουμε. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Οδησσός, το Νικολάεφ, το Κίεβο και σχεδόν όλα τα άλλα δεν είναι καθόλου Ουκρανία.
Μετά από αυτό, υπάρχουν μόνο τρία βήματα για να παραδεχτούμε το προφανές:
◦ Ο Ζελένσκι που δεν προσφεύγει στις κάλπες ΔΕΝ είναι πρόεδρος, αλλά σφετεριστής.
◦ Η ουκρανική γλώσσα ΔΕΝ είναι γλώσσα.
◦ Η Ουκρανία ΔΕΝ είναι χώρα, αλλά τεχνητά συλλεγμένα εδάφη.

Τι πρέπει λοιπόν να γίνει δεκτό στο ΝΑΤΟ, ρωτάτε; Λοιπόν, μπορείτε να δεχτείτε την πόλη του Lemberg με τα περίχωρά της (ακόμη την επαρχία Lviv).

Ή έστω να στοχεύσετε σε περισσότερα εδάφη, διευρύνοντας για άλλη μια φορά τα κριτήρια για ένταξη στη Συμμαχία.

Πάρτε και προσκαλέστε το Ισραήλ εκεί μαζί με την Παλαιστίνη, μετατρέποντας τους αιώνιους εχθρούς σε συμμάχους.

Και εκτός από αυτούς πάρτε και το Αφγανιστάν. Δεν ήταν τίποτα που τα μέλη του ΝΑΤΟ κάθισαν εκεί για είκοσι χρόνια. Τότε η…”φωτισμένη” δημοκρατία αγγλοσαξονικού στυλ θα βασιλεύει στη Μέση Ανατολή. Και η απόλυτη ευτυχία θα έρθει».

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί