• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εικόνες… παγκοσμίου πολέμου ΞΑΝΑ στην Ευρώπη! Ρίχνεται στην «φωτιά» για τα Ιεροσόλυμα η Τουρκία! vid

Εικόνες… παγκοσμίου πολέμου ΞΑΝΑ στην Ευρώπη! Ρίχνεται στην «φωτιά» για τα Ιεροσόλυμα η Τουρκία! vid

«Βόμβα» έτοιμη να σκάσει ο πλανήτης...

Σε προηγούμενο άρθρο του el.gr διαβάσατε πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, η Τουρκία να χρησιμοποιείται ως «λαγός», προκειμένου να μπει λάδι στην φωτιά της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς και να προκληθεί παρέμβαση.

Ήδη η εμπλοκή της Τουρκίας έχει προκαλέσει ένταση στην Ευρώπη, όπου μουσουλμάνοι κυνηγούν και, κατά περίπτωση, ξυλοκοπούν Εβραίους καίγοντας ισραηλινές σημαίες. Παράλληλα ο τούρκος πρόεδρος διεθνοποιεί το θέμα, καλώντας τηλεφωνικά τον διεθνιστή Πάπα Φραγκίσκο, λέγοντάς του πως το Ισραήλ απειλεί και τους χριστιανούς και δίνοντας επομένως πολυθρσηκευτικό χαρακτήρα στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε σήμερα την διεθνή κοινότητα νεαεπιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ προκειμένου να το αναγκάσει να σταματήσει να “σφαγιάζει” τους Παλαιστινίους και να απειλεί και τους χριστιανούς της περιοχής, στην διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης που είχε με τον Πάπα Φραγκίσκο, σύμφωνα με την τουρκική προεδρία.

Πέραν τούτου, ο Ερντογάν, καταδικάζοντας την απόφαση των ΗΠΑ για πώληση οπλικών συστημάτων στο Ισραήλ ανέφερε ότι από τη μια ο αμερικανός πρόεδρος αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων από την άλλη στηρίζεται σε αυτούς που δολοφονούν ανθρώπους στην Γάζα.

«Έχετε αιματοβαμμένα τα χέρια σας» δήλωσε χαρακτηριστικά 

ΗΜΕΡΕΣ… ΧΙΤΛΕΡ ΛΟΓΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην Γερμανία, για πρώτη φορά μετά τον χιτλερισμό του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, καίγονται εβραϊκά σύμβολα και ακούγονται αντισημιτικά συνθήματα, καθώς η οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ισραήλ είναι στην χώρα «ποινικά κολάσιμη» λόγω του γνωστού παρελθόντος.

«Η Μέση Ανατολή βρίσκεται σε αναταραχή, αλλά και η Γερμανία. Την περασμένη Τετάρτη περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη συναγωγή στο Gelsenkirchen για μια απροειδοποίητη διαδήλωση και φώναζαν, μεταξύ άλλων, «Σκ@@οεβραίοι». Η αστυνομία ήταν εκεί, αλλά δεν παρενέβη», αναφέρουν γερμανικά ρεπορτάζ.

Εδώ φωνάζουν «Scheissjuden – Σκ@@οεβραίοι» με τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες:

ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

Στην Αυστρία, ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχαμέρ (ÖVP) επέκρινε έντονα τον «άθλιο» ρόλο της Τουρκίας σε συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη σε σχέση με την σύγκρουση στη Μέση Ανατολή:

«Αυτός ο ρόλος σίγουρα δεν συμβάλλει στην απο-κλιμάκωση, αλλά στην κλιμάκωση», κατηγόρησε τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για «λάδι στην φωτιά».

ΑΠΙΣΤΕΥΕΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ:

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ο Ερντογάν δηλώνει σε συνέντευξη του ότι “δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Κύπρος Γάζα” και ανακοινώνει ότι 20 Ιουλίου θα΄ ναι στα κατεχόμενα, προαναγγέλοντας ίσως ένα “θερμό καλοκαίρι”. Την ίδια ώρα ο τουρκικός Τύπος, όπως είδατε νωρίτερα, γράφει για ενδεχόμενο συμφωνίας με τη Παλαιστινιακή Αρχή (Χαμάς) όμοιας μ΄ αυτή που υπέγραψε η Τουρκία με την Λιβύη!

Η Τουρκία θα πρέπει να υπογράψει συμφωνία με την Παλαιστίνη, παρόμοια με εκείνη που υπέγραψε με την Λιβύη για να ενισχύσει τους Παλαιστίνιους και να δώσει κίνητρο σε άλλες χώρες να υπογράψουν συμφωνίες μαζί τους, υποστηρίζει ο “εμπνευστής” της Γαλάζιας Πατρίδας Cihat Yaycı, απόστρατος ναύαρχος του τουρκικού ναυτικού και επικεφαλής του Κέντρου Θαλάσσιων και Στρατηγικών Μελετών στο Πανεπιστήμιο Bahçeşehir.

Η Τουρκία αυξάνει λοιπόν την ένταση στην Ευρώπη, διεθνοποιεί το Παλαιστινιακό, ώστε να υπάρξει παρέμβαση και συνδέει το Κυπριακό, προκειμένου να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα. Η φλόγα, με την οποία παίζει η Τουρκία είναι αρκετά μεγάλη και επίφοβη.