• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χάος εν όψει! 100.000 μουσουλμάνοι στον χώρο του Τρίτου Ναού, με ΧΕΡΣΑΙΑ εισβολή στην Γάζα απειλούν οι Εβραίοι, vid

Χάος εν όψει! 100.000 μουσουλμάνοι στον χώρο του Τρίτου Ναού, με ΧΕΡΣΑΙΑ εισβολή στην Γάζα απειλούν οι Εβραίοι, vid

Ήρθε η ώρα για τον Τρίτο Ναό απαντούν Ισραηλίτες...

Σχεδόν 100.000 Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν στο Όρος του Ναού την Πέμπτη το πρωί για την προσευχή του Eid al-Fitr, με βίντεο που δείχνει πολλούς να φωνάζουν «Ω Αλλάχ, δώσε την νίκη στην Γάζα», κουνώντας παλαιστινιακές σημαίες και πανό, σύμφωνα με παλαιστινιακά μέσα, τα οποία επικαλείται η Jerusalem Post.

Συγκεντρώθηκαν εκεί παρά την παρέμβαση των ισραηλινών δυνάμεων.

Στο ίδιο σημείο οι Εβραίοι θέλουν να ανεγείρουν τον Τρίτο Ναό, με πληροφορίες να αναφέρουν πως θρησκευόμενοι Εβραίοι αναφέρουν πως ήρθε η ώρα να συμβεί αυτό. Την ανέγερση επιθυμούν και οι διεθνιστές αλλά όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος, καθώς θέλουν να θέσουν την Ιερουσαλήμ υπό διεθνή εποπτεία, δημιουργώντας παγκόσμιο συμβούλιο θρησκευτικής ειρήνης και ουδετερότητας, με το βλέμμα στην «παγκόσμια ειρήνη», όπως ονομάζουν το σχέδιο κυριαρχίας της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων (περισσότερα ΕΔΩ).

Μεγάλα πανό που απεικόνιζαν ισλαμιστές ηγέτες από τη Λωρίδα της Γάζας και ήταν κρεμασμένα μπροστά από τον Θόλο του Βράχου, στον χώρο ανέγερσης του Τρίτου Ναού, δείχνοντας πως η κατάσταση είναι τεταμένη και χρήζει διεθνούς παρέμβασης, όπως επιθυμεί η διεθνιστική Δύση, με την Ρωσία να ετοιμάζει την δική της πρωτοβουλία σε συνεννόηση με την Κίνα (παγκόσμια κυβέρνηση Δύσης-Ανατολής, διαβάστε ΕΔΩ).

Συνεχίστηκαν, εν τω μεταξύ, οι συγκρούσεις στην Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη το βράδυ της Τετάρτης, καθώς κλιμακώνεται η στρατιωτική ένταση ανάμεσα σε Παλαιστίνη και Ισραήλ με τον κίνδυνο γενικής σύρραξης να είναι πλέον ορατός.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Τζόναθαν Κόρνικους ανακοίνωσε ότι το Τελ Αβίβ βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας μιας χερσαίας επιχείρησης στη λωρίδα της Γάζας.

Παρά ταύτα, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται κάποια διαταγή ώστε να ξεκινήσει η στρατιωτική επέμβαση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια των προετοιμασιών για την επέμβαση και ορισμένες οδηγίες δίδονται από το γενικό προσωπικό.