Στη Μόσχα ξεκίνησαν οι συνομιλίες των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, Σεργκέι Λαβρόφ, Ζογκράμπ Μνατσακανιάν και Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ με θέμα την κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας είχε δηλώσει νωρίτερα στο Ria Novosti ότι οι συνομιλίες θα αφορούν αποκλειστικά τον τερματισμό των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και ζητήματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ανταλλαγή νεκρών και αιχμαλώτων.
Η προεδρία της Γαλλίας ανακοίνωσε όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν ενδέχεται να συνάψουν συμφωνία εκεχειρίας σήμερα το βράδυ ή αύριο, Σάββατο.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν έφθασαν στην Μόσχα με πρόσκληση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ συναντήσεις του Πούτιν με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν προς το παρόν δεν προγραμματίζονται.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρηνικές εγκαταστάσεις: Πρωτοβουλία έξι χωρών «τραντάζει» τον πλανήτη
- Διήμερη «απόβαση» του ζεύγους Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεθυσμένος άντρας οδηγούσε ροζ παιδικό αυτοκινητάκι σε δρόμο του Καναδά! vid
- Πλεύρης για καραβάνια αλλοδαπών στην Κρήτη: «Παρακολουθούμε αν υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 26χρονο μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για βιασμό
- Ζελένσκι: Η Ρωσία έχει εξαπολύσει πάνω από 3.500 drones και 190 πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας τον Σεπτέμβριο
- Γυναίκα πούλησε…κυριολεκτικά την ψυχή της για μια συλλογή από κούκλες Labubu!
- Θεσσαλονίκη: 46χρονος είχε αδυναμία …στις δοκούς αλουμινίου
- Τι ειπώθηκε για την πιθανότητα τριμερούς συνάντησης Ρωσίας, ΗΠΑ και Ουκρανίας
- Αρβανίτης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να περιθωριοποιεί διεθνώς τη χώρα
Κύρια Θέματα

















