Εντός των Η.Π.Α. υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την πιθανή συμφωνία για πώληση 50 F-35 και 18 MQ-9B UAVs στα Η.Α.Ε. η οποία σαν σύνολο μπορεί να αγγίξει τα 10 δις δολάρια, υπόθεση, η οποία αφορά και την Ελλάδα, όπως σας έχουμε γράψει (ΕΔΩ).
Η πρώτη ανησυχία όσων αντιτίθενται σε αυτή την πώληση στα Η.Α.Ε. έχει να κάνει με την πιθανότητα απειλής της πρωτοκαθεδρίας του Ισραήλ στην περιοχή μέσω της τεχνολογικής υπεροχής του έναντι όλων των πιθανών αντιπάλων του στον τομέα του αεροπορικού πολέμου. Η δεύτερη ανησυχία είναι ότι υπάρχει πιθανότητα μέρος της τεχνολογίας των αεροσκαφών να υποκλαπεί και να καταλήξει σε…κινέζικα χέρια. Οι παραπάνω ανησυχίες έχουν μία λογική βάση, αν και η τωρινή κυβέρνηση των Η.Π.Α. είναι διατεθειμένη να ολοκληρώσει τη συμφωνία.
Η παρακάτω ανησυχία της διεθνίστριας μουσουλμάνας, Ιλχάν Ομάρ, μέλους του Κογκρέσου των Η.Π.Α. στο οποίο επικρατούν οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν, όπως θα δείτε στο tweet που ανέβασε, προκαλεί το κοινό αίσθημα και αποκαλύπτει την υποκρισία που τη διακατέχει όταν πλήττονται συμφέροντα “αγαπημένων” της χωρών.
A single F-35 costs over $100 million. For that kind of money, we could feed 40 million kids.
— Rep. Ilhan Omar (@Ilhan) November 23, 2020
I've introduced legislation to block the sale of F-35s and other weapons to the UAE, a global human rights abuser. We should be focused on the deadly pandemic, not arming dictators. pic.twitter.com/tUUldnPfIn
Αρχικά, να σχολιάσουμε ότι στο παραπάνω ποστ έχει βάλει στην εικόνα λάθος σκιαγράφηση, η οποία δεν αντιστοιχεί σε αεροσκάφος F-35. Μάλιστα ξεκίνησε να μιλά για δικτάτορες στα Η.Α.Ε. που αφήνουν παιδάκια να πεινάνε, ενώ δίνουν πακτωλό χρημάτων για εξοπλισμούς. Η παραπάνω ρητορική μοιάζει με αυτή που έχουμε δει πολλάκις και στη χώρα μας με τους αριστερούς να μιλάνε για πεταμένα λεφτά σε εξοπλισμούς και άλλα φαιδρά τα οποία δε θα αναφέρουμε. Αυτό που ισχύει είναι πως με τα χρήματα της πώλησης θα μπορούσαν οι Η.Π.Α. να εξασφαλίσουν το φαγητό σε εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο που πεινούν….
Για τον λόγο αυτό προσπαθεί να ακυρώσει την πώληση των συστημάτων στα Η.Α.Ε., αφού τα κατηγορεί ότι παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχουν δικτατορικό καθεστώς. Φυσικά, η ίδια, η οποία έχει κατηγορηθεί ότι αποτελεί Καταριανό δάκτυλο εντός των Η.Π.Α., δεν είχε κανένα πρόβλημα με την πώληση των F-35 στην Τουρκία που διεξάγει πολέμους σε όλες τις γύρω χώρες της, εξοπλίζει και διαφυλάττει τον ακραίο ισλαμισμό και συνεργάζεται στενά με το Κατάρ για τη διάδοση των φονταμενταλιστικών ιδεών του Ισλάμ, ενώ ασκεί πειρατικές πρακτικές στην Ανατολική Μεσόγειο και συνεργάζεται με τη Ρωσία που είναι αντίπαλος των Η.Π.Α. στην περιοχή.
Αυτή είναι η κατάσταση στις αριστερίζουσες πλέον Η.Π.Α. και η πώληση αυτή στα Η.Α.Ε. θα γράψει αρκετά ακόμα επεισόδια των οποίων τα απόνερα αφορούν την Ελλάδα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ως ύποπτος για απείθεια καλείται ο Γ. Ξυλούρης για την απουσία του από την Εξεταστική
- Παρουσία του πρωθυπουργού άρχισε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή
- Η «πυρηνική» κουβέντα που είχαν Πούτιν-Ερντογάν και το ταπεινωτικό συμβάν με ηγέτη τρίτης χώρας, vid
- FT: Η Ουκρανία θα μπορούσε να ενταχθεί στην ΕΕ έως το 2027
- Η ερώτηση για Τραμπ και Ρωσία που… δυσκόλεψε τον παρανοϊκό Γ.Γ. του ΝΑΤΟ – Video
- Γκάφα ή εσκεμμένο γεγονός; «Έκοψαν» τον ήχο από τον Πούτιν, vid
- Σύμβουλος του Πούτιν για το δημοψήφισμα που θέλει ο Ζελένσκι: «Το Ντονμπάς ανήκει στη Ρωσία»
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Μόσχα για κυβερνοεπίθεση κατά της αεροπορικής ασφάλειας και για ανάμιξη σε εκλογές
- Κλείσιμο των δήμων όλης της χώρας από την ΚΕΔΕ στις 16/12, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού
- ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 16 Δεκεμβρίου
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΠΛΗΡΩΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
ΟΔΗΓΟΙ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
ΑΚΡΙΒΕΙΑ









