Φρικιαστικό έγκλημα: Σκότωσε και ακρωτηρίασε γυναίκα – Βρέθηκαν σταυροί και αλάτι γύρω από το σώμα της

Ένας άνδρας στη Βόρεια Καρολίνα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για την φρικιαστική δολοφονία μιας γυναίκας που το σώμα της βρέθηκε ακρωτηριασμένο, με κομμάτια από τα λείψανά της να «δισκορπίζονται» σε όλο το διαμέρισμά της.

Ο Miguel Gonzales Rosales, 36 ετών, τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού, κλοπή αυτοκινήτου και καταστροφή λειψάνων της 35χρονης Laura Miller, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με δύο δελτία τύπου που εκδόθηκαν από το αστυνομικό τμήμα Charlotte-Mecklenburg, ντετέκτιβ της μονάδας ανθρωποκτονιών του τμήματος ανταποκρίθηκαν την Κυριακή του Πάσχα σε μια κλήση σχετικά με το σώμα μιας νεκρής γυναίκας σε μια κατοικία.

Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν το θύμα μέσα στο διαμέρισμα. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με μια αναφορά, οι ερευνητές λένε ότι τρεις σταυροί βρέθηκαν γύρω από το σώμα του Μίλερ. Οι σταυροί έγιναν από τα κομμάτια ενός τραπεζιού που είχαν σπάσει μέσα στο διαμέρισμά της.

Το σώμα της είχε επίσης περικυκλωθεί με αλάτι και περισσότερο αλάτι βρέθηκε χυμένο γύρω από το δωμάτιο όπου ανακαλύφθηκε το σώμα της.

Το σώμα του Μίλερ είχε βεβηλωθεί και με άλλους τρόπους, σύμφωνα με την έκθεση.

Οι ερευνητές είπαν ότι βρήκαν ανθρώπινο ιστό «διασπαρμένο» σε όλο το σπίτι της Μίλερ, σύμφωνα με την έκθεση, και πρόσθεσαν ότι υπήρχε τόσο πολύ αίμα στη σκηνή που είχε διαρρεύσει από την εξώπορτα της Μίλερ και ήταν ορατός στους γείτονές της, ακόμη και φτάνοντας στο πάτωμα κάτω από το δικό της.

Πολύ γρήγορα οι αρχές προχώρησαν σε σύλληψη ενός υπόπτου.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί