Φρίκη στη Γερμανία: Άντρας προσποιούνταν τον babysitter και κακοποίησε σεξουαλικά 33 παιδιά και βρέφη

Οι περιγραφές των πράξεών του σοκάρουν ακόμη και στελέχη των ανακριτικών αρχών που έχουν χειριστεί πολλές παρόμοιες υποθέσεις.

Οι αρρωστημένες πράξεις ενός Γερμανού, ανάγκασαν ακόμα και τον σκληρό αστυνομικό διοικητή στην Κολωνία να λυγίσει περιγράφοντας τις ειδεχθείς πράξεις του. Ενας 44χρονος προσέφερε υπηρεσίες babysitting κι όπως αποδείχθηκε κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά και βρέφη, ναρκώνοντάς τα σε ορισμένες περιπτώσεις για να μην αντιστέκονται…

Η είδηση έχει προκαλέσει την απόλυτη φρίκη στη Γερμανία, με τον διοικητή Φαλκ Σνάμπερ να πνίγεται και να βουρκώνει παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου για τα εγκλήματα του δράστη. «Ενα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας κι αδιαφορίας για τα βάσανα μικρών παιδιών, τον πόνο και τις κραυγές τους και το εμφανή φόβο τους δεν έχω ποτέ συναντήσει μέχρι τώρα. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο» είπε ο αξιωματικός της Αστυνομίας. Οπως αναφέρει η deutsche welle μάταια o αστυνομικός διοικητής της Κολωνίας προσπαθούσε να κρύψει τα συναισθήματά του.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Γερμανία έλαβε χώρα στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας και βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 44χρονος από την πόλη Βερμελσκίρχεν του γερμανικού κρατιδίου. Υπάλληλος στο επάγγελμα, παντρεμένος κι άτεκνος, προσέφερε μέσω διαδικτύου υπηρεσίες babysitter και με αυτόν τον τρόπο είχε πρόσβαση στα θύματά του, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Ούλριχ Μπρέμερ, εκπρόσωπος Τύπου της εισαγγελίας.

«Σχετικά με το πώς ο κατηγορούμενος είχε επαφή με τα παιδιά, μπορώ να σας ενημερώσω ότι, αφενός τα παιδιά προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον, κι αφετέρου, κι αυτό αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των κακοποιημένων παιδιών, υπάρχει βάσιμη υποψηφία ότι ο κατηγορούμενος προσφέρθηκε επιτυχώς ως babysitter μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διέπραξε τις πράξεις στους χώρους των οικογενειών».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι γονείς αυτών των παιδιών δεν είχαν υποψιαστεί ούτε στο ελάχιστο όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι τους. Ακόμη και θύματα, σήμερα ενήλικοι, έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν από τις ανακριτικές Αρχές ότι σε παιδική ηλικία είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, δεδομένου ότι οι πράξεις του 44χρονου φτάνουν χρονικά μέχρι το 2005.

Οι περιγραφές των πράξεών του σοκάρουν ακόμη και στελέχη των ανακριτικών αρχών που έχουν χειριστεί πολλές παρόμοιες υποθέσεις. Το πιο μικρό σε ηλικία θύμα ήταν βρέφος ενός μήνα, ενώ από τα χέρια του αρρωστημένου ατόμου είχαν βιώσει εφιαλτικές στιγμές άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία. Συνολικά 33 θύματα έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα κι άπαντες εύχονται ο αριθμός των θυμάτων του να μείνει εκεί. Οι βίαιες φαντασιώσεις του κατηγορουμένου, που έχει ομολογήσει τις πράξεις του, είναι αδύνατον να αποτυπωθούν στο χαρτί. Οπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου στο πορνογραφικό υλικό τεραστίου όγκου που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του έχουν καταγραφεί «οι πιο άγριοι βιασμοί μωρών και μικρών παιδιών».

Υπάρχουν ενδείξεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν. Μέχρι στιγμής μόνο το 10% του αποθηκευμένου υλικού έχει αξιολογηθεί και είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των θυμάτων κακοποίησης να συνεχίσει να αυξάνεται. Η Αστυνομία έχει βρει τα ίχνη κι άλλων 73 υπόπτων, οι περισσότεροι είναι γονείς, συγγενείς, γείτονες, αδελφοί ακόμη και γονείς και παππούδες του κατηγορουμένου.

reader/ photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί