Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε μία παιδόφιλη μητέρα που βίασε ένα νεαρό κορίτσι με δύο άντρες και κινηματογράφησε την κακοποίηση ώστε να μπορεί να κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο.
Η Vicki Bevan είχε συζητήσει με έναν άλλο άνδρα την επιθυμία τους να «απαγάγουν, να βιάζουν, να βασανίζουν, να σκοτώνουν και μετά να τρώνε τα παιδιά» αφού τα κακοποίησουν σεξουαλικά.
Η Bevan, 37 ετών, κινηματογράφησε και φωτογράφισε το κορίτσι που κακοποιήθηκε και οι εικόνες κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο!
Η αστυνομία κατάσχεσε το τηλέφωνο άντρα, το οποίο αποκάλυψε 458 σελίδες με ακατάλληλςες συνομιλίες WhatsApp με την Bevan και απρεπείς εικόνες.
«Το περιεχόμενο ορισμένων από αυτές τις συνομιλίες είναι πραγματικά, πραγματικά σοκαριστικό. Ακόμη και αν επιτραπεί η ικανότητα ορισμένων ανθρώπων για διαστροφή – ορισμένες από αυτές τις συνομιλίες είναι πέρα για πέρα ενοχλητικές», είπε ο δικαστής Andrew Menary, QC, ο Καταγραφέας του Liverpool.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Oreshnik: Πλέον η απειλή κατά της Δύσης υπάρχει και στην Λευκορωσία
- Στη Μυτιλήνη «ξαναζεί» ένα δένδρο ηλικίας 18 εκατομμυρίων ετών!
- Απεργούν αύριο ηθοποιοί και μουσικοί
- Η Μισέλ Ομπάμα πιο αδυνατισμένη από ποτέ εύχεται “Καλά Χριστούγεννα”…μαζί με τον Μπαράκ
- Τραγωδία στην Πάτρα: 16χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο – Τέσσερις τραυματίες
- Κ. Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση με ευθύνη της έχασε το στοίχημα της εξόδου των Χριστουγέννων»
- Ο Snoop Dogg ξεσηκώνει το χριστουγεννιάτικο ημίχρονο του NFL μαζί με τον Andrea Bocelli, vid
- Άντρας στο Σιάτλ κλέβει το περιπολικό από γυναίκα αστυνομικό μέσα σε αυτοκινητόδρομο! vid
- Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι βομβάρδισε στόχους της Χεζμπολάχ
- Έτσι εξαφανίζει τα δις ο Ζελένσκι από τα χέρια του Μακρόν – Viral το ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα









