Έτσι βάζουν την Ελλάδα στο πολεμικό σχέδιο κατά της Ρωσίας

Θα ρισκάρει η όποια κυβέρνηση πιθανή καταστροφή;;;

Ακόμα συζητείται το ρεπορτάζ πασίγνωστης βρετανικής εφημερίδας, το οποίο εμπλέκει την Ελλάδα με τους πέντε διαδρόμους για αποστολή 300.000 στρατιωτών, κυρίως Αμερικανών, στο ουκρανικό μέτωπο!

Η διαδρομή που αναφέρεται στον χάρτη που δημοσίευσαν οι Βρετανοί είναι η διαδρομή «Πειραιάς-Θεσσαλονίκη-Βουλγαρία»!

Η εν λόγω διαδρομή έρχεται πλάι στον γεωστρατηγικής σημασίας λιμένα της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος φυσικά και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση πολέμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας!

Στην Αλεξανδρούπολη άλλωστε έχει δρομολογηθεί η κατασκευή ενός χερσαίου και σιδηροδρομικού άξονα Νότου – Βορρά, πολλών, που θα ξεκινά από το Αιγαίο και θα καταλήγει στην Ουκρανία. Η θρακιώτικη πόλη μετατρέπεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σε γεωπολιτικό, ενεργειακό και εμπορικό άξονα, με την ελπίδα εκ μέρους των διεθνιστών μα  να ανακόψει την επιρροή της Ρωσίας στην ευρύτερη περιοχή (Στενά, Μεσόγειος, Βαλκάνια)!

Θα χρησιμοποιήσει και την διαδρομή Πειραιά-Θεσσαλονίκη-Βουλγαρία το ΝΑΤΟ;;;

Η αλήθεια είναι πως το λιμάνι του Πειραιά σε ό,τι αφορά την μεταφορά φορτίων συνδέεται με την Κίνα, η οποία έχει συγκεκριμένο έλεγχο στον μεγαλύτερο λιμένα της χώρας! Θα συμμαχήσουν οι Κινέζοι με τις ΗΠΑ σε ένα τέτοιο σενάριο;;;

Πέραν τούτου, η πορεία από τον Πειραιά μέχρι τα σύνορα ενέχει τον κίνδυνο δολιοφθορών και επιθέσεων, ενώ η μεταφορά αμέτρητων Αμερικανών στρατιωτών και εξοπλισμού θα εμπλέξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και φυσικά το σιδηροδρομικό δίκτυο, το οποίο βρίθει προβλημάτων!

Μένει να φανεί, αν τελικά το σχέδιο θα υλοποιηθεί και αν η όποια κυβέρνηση θα ρισκάρει την πιθανή καταστροφή από ρωσικά πυρά λιμένων όπως ο Πειραιάς και η Αλεξανδρούπολη!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί