Όπως μεταδίδεται, η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, χαρακτήρισε τις απειλές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, για την επίσκεψή του στη Μόσχα στις 9 Μαΐου ληστεία και εκβιασμό. Η διπλωμάτης σχολίασε τις δηλώσεις του αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Guillaume Mercier, στο κανάλι της στο Telegram, ότι το ταξίδι στην Ρωσία θα περιέπλεκε τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ.
«Τι είναι αυτά τα «μαύρα σημάδια» που η Δύση μοιράζει ως προειδοποιήσεις; Έτσι ενεργούσαν οι πειρατές, έτσι ενεργεί η μαφία, έτσι ενεργούν οι εκβιαστές και οι εγκληματίες, έτσι ενεργούν οι τρομοκρατικοί πυρήνες», επεσήμανε η Ζαχάροβα, σύμφωνα με το TASS, συνεχίζοντας: «Τι εξαιρετική «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» που έχει υιοθετήσει γκανγκστερικές μεθόδους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αν φέρονται τόσο αγενώς στα πιθανά μέλη, τι θα συμβεί όταν το κράτος υποταχθεί πλήρως στην βούληση αυτών των ευρωχούλιγκαν;».
«Έχει εγκαταλείψει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την δημοκρατία; Αν σέβονται τη δημοκρατία ως αρχή, τότε θα πρέπει επίσης να σέβονται τα αποτελέσματα της δημοκρατικής, λαϊκής έκφρασης βούλησης. Και να μην καταφεύγουν στις μεθόδους που η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απορρίπτει – την δικτατορία», αναφέρει η ανάρτηση.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο