Ο 60χρονος άνδρας επιβιβάστηκε στο τρένο στις 18.27 από την αφετηρία στο Μάντσεστερ Πικαντίλι, ενώ αναμενόταν να αποβιβαστεί οκτώ λεπτά μετά, στο Στόκπορτ, αλλά προφανώς έπαθε καρδιακή ανακοπή και παρέμεινε στη θέση του για 250 μίλια, ως τον τερματικό σταθμό. Λόγω περιορισμών που επιβάλλονται για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, το προσωπικό δεν μπορεί να επιδράσει με επιβάτες στη διάρκεια του ταξιδιού, κάτι που σημαίνει ότι ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αμαξοστάσιο, στο Μπέρνμαουθ, από μία καθαρίστρια.
Πηγή είπε στη Sun: Λόγω κορονοϊού, οι εισπράκτορες έχουν εντολές να μην αλληλεπιδρούν με επιβάτες. Δεν διασχίζουν τους συρμούς για να ελέγξουν εισιτήρια και να τσεκάρουν αν όλα είναι εντάξει όπως κάνουν πάντα. Πλέον η μόνη αποστολή τους είναι το ασφαλές ταξίδι, Περνούν το υπόλοιπο του ταξιδιού στο πίσω μέρος, στο γραφείο τους. Αυτός ο δύστυχος ήταν νεκρός στο τρένο για πέντε ώρες προτού τον βρουν που είναι απολύτως θλιβερό για μια πολιτισμένη κοινωνία.
Επίσης, χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας πολιτικής που έχει επιβάλει ο κορονοϊός στα μέσα μεταφοράς και τις οδηγίες του υπαλληλικού προσωπικού είναι ότι μία ηλικιωμένη που πάσχει από άνοια, ενώ ταξίδευε από Μπίρμιγχαμ στο Έξετερ, σε μια διαδρομή 2,30 ωρών, έχασε τον σταθμό της και έφθασε στο Πλίμουθ που είναι μία ώρα επιπλέον ταξίδι.
(dailymail – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης