“Η πρόσβαση στα θέρετρα των 3 κοιλάδων, Tignes, Val d’Isère, La Plagne, Les Arcs, La Rosière είναι επί του παρόντος πολύ δύσκολη “, προειδοποιούν το υπουργείο και οι κρατικές υπηρεσίες στον ιστότοπο savoie-route.fr, όπου μπορούν να ακολουθήσουν οι αυτοκινητιστές την εξέλιξη της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο.
Η κατολίσθηση σημειώθηκε κοντά στο Aigueblanche και κοντά στα φαράγγια Ponserand στην κατεύθυνση Albertville-Moûtiers, δήλωσε η νομαρχία της Σαβοΐας σε δελτίο τύπου. Από νωρίς το απόγευμα αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία που είχε διακοπεί για λίγη ώρα. Η κυκλοφορία παρέμεινε με μεγάλα μποτιλιαρίσματα. Το RD 1090 παραμένει κλειστό για την κυκλοφορία και προς τις δύο κατευθύνσεις.
«Ομάδες του Γαλλικού Ερυθρού Σταυρού κινητοποιούνται για να παράσχουν βοήθεια σε εγκλωβισμένα οχήματα μοιράζοντας τρόφιμα», ανέφερε η νομαρχία. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε το τμήμα στο Χ, μπορούμε να δούμε δύο μεγάλους βράχους στις πίστες και τουλάχιστον ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο.
Ένα άτομο με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μάθαμε από τη νομαρχία. Η νομαρχία καλεί όσους βρίσκονται «στο δρόμο» και «δεν έχουν φτάσει ακόμη στους δρόμους της Σαβοΐας» να βρουν κατάλυμα καθ’ οδόν.
L’éboulement a eu lieu à hauteur d’Aigueblanche en fin de matinée, au niveau des gorges de Ponserand dans le sens Albertville-Moûtiers, précise la préfecture de Savoie. pic.twitter.com/p6yOhqLxp9
— Le Figaro (@Le_Figaro) February 1, 2025
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτή είναι η απόφαση της ΕΚΤ για τα επιτόκια το 2026
- Ζελένσκι: «Δεν μας θέλουν στο ΝΑΤΟ, αλλά όλα αλλάζουν, πολιτικοί φεύγουν ή πεθαίνουν»!! Video
- Στρατιωτικοί του Ζελένσκι πιάστηκαν στα χέρια με Ουκρανούς πολίτες, vid
- Δ. Παπαστεργίου: Κοινή ευθύνη κράτους και επιχειρηματικότητας για αξιοποίηση κεφαλαίου – ταλέντου – δεδομένων
- Η στιγμή που ο Μακρόν… νευρίασε με τα μικρόφωνα, vid
- ΟΑΣΘ: Ψηφιακό σύστημα καταμέτρησης επιβατών στα λεωφορεία από το νέο έτος
- Κρεμλίνο: Προετοιμαζόμαστε για επαφές με τις ΗΠΑ για την Ουκρανία
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο λογιστής
- Ντύθηκαν στα λευκά περιοχές της Σαουδικής Αραβίας! ΒΙΝΤΕΟ
- Δύο 13χρονες επιτέθηκαν σε 12χρονη σε γυμνάσιο στην Αγία Παρασκευή









