Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, που όπως διαβάσατε προηγουμένως αναφέρθηκε σε ένα νέο σύστημα ασφαλείας στην Ευρασία, έθεσε μεταξύ άλλων τους όρους του για να τερματιστεί ο αιματηρότερος πόλεμος από τον Β’Π.Π. στην Ευρώπη!
Και αυτή τη φορά ήταν κάθετος, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά (όχι τυχαία!!) τους όρους.
Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία ανά πάσα στιγμή, αλλά υπό μία μόνο συνθήκη, δήλωσε ο Πούτιν.
Και συνέχισε:
«Η Ρωσία παρουσιάζει σήμερα μια ακόμη συγκεκριμένη ειρηνευτική πρόταση για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Ωστόσο, εάν η Δύση και το Κίεβο απορρίψουν αυτήν την προσφορά όπως είχαν πριν, η ευθύνη για τη συνεχιζόμενη αιματοχυσία θα βαρύνει αυτούς.
Αλλά για να συμβεί αυτό, οι ουκρανικές δυνάμεις πρέπει να αποσυρθούν από ολόκληρη την επικράτεια των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, καθώς και από τις περιοχές Ζαπορόζιε και Χερσώνα.
Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμη και αύριο. Μόλις το Κίεβο δηλώσει ότι είναι έτοιμο για μια τέτοια απόφαση και αρχίσει μια πραγματική απόσυρση των στρατευμάτων από αυτές τις περιοχές, καθώς επίσης και να γνωστοποιήσει επίσημα την εγκατάλειψη των σχεδίων ένταξης στο ΝΑΤΟ, η δική μας πλευρά θα ακολουθήσει αμέσως, κυριολεκτικά στο ίδιο λεπτό, την εντολή για παύση πυρός και έναρξη διαπραγματεύσεων.
Επαναλαμβάνω, θα το κάνουμε αυτό αμέσως. Οι όροι μας είναι πολύ απλοί. Αν η Δύση και το Κίεβο αρνηθούν, θα καταστεί δική τους ευθύνη για την αιματοχυσία».
«Επιπλέον», συνέχισε ο «Τσαρ Βλαντ», «η Ρωσία απαιτεί από την Ουκρανία να υιοθετήσει ένα ουδέτερο, αδέσμευτο και μη πυρηνικό καθεστώς για μια ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης».
απεμπε- EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS S photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Αυτό είπε για κόμμα Τσίπρα, δημοσκοπήσεις και Ισραήλ
- «Οσμή» εμφυλίου στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του δεξιού Κερκ – Παίζουν τα ρέστα τους οι διεθνιστές, video
- Ποιός ξεπέρασε για λίγο τον Έλον Μασκ και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο
- Πέθανε ο αγαπητός παππούς της Σχοινούσας που έγινε viral με τον χορό του, vid
- Τι αλλάζει στα μισθωτήρια ακινήτων από το 2026
- Μήνυμα Στ. Αγγελούδη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού
- Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων για τις καταχρηστικές πρακτικές εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων
- Παύλος Μαρινάκης: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους ελεύθερους επαγγελματίες
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Είναι ανέκδοτο να λένε πως εμείς θα φέρουμε μνημόνια»
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ
