Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επεκτείνει το προβάδισμά του έναντι του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις στο Νιου Χάμσαϊρ, με τους νεοεισερχόμενους στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία του 2024 να κερδίζουν επίσης υποστήριξη από τους ψηφοφόρους στην πολιτεία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.
Η δημοσκόπηση του Saint Anselm College Survey Center, που κυκλοφόρησε την Τρίτη, συγκέντρωσε απαντήσεις από 1.065 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους Granite State από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου και διαπίστωσε ότι ο Τραμπ κερδίζειι το 47% από τους ψηφοφόρους στην πολιτεία.
Μετά τον Τραμπ, ο DeSantis έλαβε υποστήριξη 19% , ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι έλαβε υποστήριξη έξι τοις εκατό, η πρώην πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών κυβερνήτης Νίκι Χέιλι συγκέντρωσε υποστήριξη 5 τοις εκατό και ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος της Νότιας Καρολίνας Τιμ Σκοτ έλαβε υποστήριξη 4 τοις εκατό.
photo EPA-CONSOLIDATED NEWS PHOTOS POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδος: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δικογραφία σε βάρος του καταστηματάρχη
- Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα καύσιμα – Πότε θα ισχύσουν, ποιοί θα είναι οι δικαιούχοι
- ΠΑΣΟΚ για νέα μέτρα: Η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν «σημαντικά σημεία συμφωνίας» σε συνομιλίες με το Ιράν
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων









