«Μπορεί θαυμάσια να είναι μια κατασκευασμένη επιχείρηση σκηνοθετημένη για να κατηγορηθεί η Ουκρανία, ένα ενδεχόμενο το οποίο αναφέρεται επίσης στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης», δήλωσε ο Πιστόριους σε συνέντευξή του στο δημόσιο δίκτυο Deutschlandfunk.
«Οι πιθανότητες για το ένα ή το άλλο είναι εξίσου υψηλές», πρόσθεσε. Ο Πιστόριους έκανε τις δηλώσεις αυτές στη Στοκχόλμη, όπου συνεδριάζουν οι υπουργοί Άμυνας της ΕΕ.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας New York Times, πληροφορίες που έχουν αξιολογηθεί από αμερικανούς αξιωματούχους δείχνουν πως μια φιλοουκρανική ομάδα ευθύνεται για τις επιθέσεις στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ή κορυφαίοι συνεργάτες του εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή ούτε αν οι δράστες ενεργούσαν κατ’ εντολή ουκρανών κυβερνητικών αξιωματούχων, προσθέτει η εφημερίδα, η οποία επικαλείται αμερικανούς αξιωματούχους.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΜΚΟ κατηγορεί το Ισραήλ ότι χρησιμοποίησε πυρομαχικά λευκού φωσφόρου
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Ταύρο – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας
- Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ: Αγωγοί στην Τεχεράνη εκρήγνυνται μετά τους βομβαρδισμούς σε υποδομές καυσίμων
- Ο Τραμπ δήλωσε πως η απόφαση να λάβει τέλος ο πόλεμος με το Ιράν θα ληφθεί «αμοιβαία» με τον Νετανιάχου
- Με τοπικές νεφώσεις και χωρίς αξιόλογη μεταβολή ο καιρός σήμερα – Πού αναμένεται να βρέξει
- Βίντεο έπος: “Δεν φοβόμαστε κανέναν – Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ιράν”
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η πρόταση της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά
- Οι ΥΠΕΞ της Ρωσίας και των ΗΑΕ ζήτησαν τον τερματισμό των επιθέσεων εναντίον του Ιράν και των κρατών του Κόλπου
- Αμερικανικά ΜΜΕ: ΗΠΑ και Ισραήλ εξετάζουν την αποστολή ειδικών δυνάμεων στο έδαφος του Ιράν
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαρτίου









