Η πορεία της παγκόσμιας οικονομίας τίθεται εν αμφιβόλω λόγω της εμφάνισης της νέας παραλλαγής του κορονοϊού, της Όμικρον, τόνισε σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Φυσικά, τη επιδημία του κορονοϊού έχει μπει στο επίκεντρο της συλλογικής προσοχής για σχεδόν δύο χρόνια, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό» είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της ομιλίας σε φόρουμ.
«Η επιρροή του στις επενδύσεις, στην εργασία και στους δεσμούς συνεργασίας είναι μεγάλη, επηρεάζει όλη την παγκόσμια οικονομία» προσέθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.
Συνεχίζοντας σχολίασε πως η οικονομία «επανέρχεται σταδιακά, αλλά ο ρυθμός επανόδου έχει, φυσικά, τεθεί εν αμφιβόλω και πάλι. Και ο λόγος είναι γνωστός σε όλους – το νέο κύμα της ασθένειας από τη νέα μετάλλαξη».
(sputninews. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Να φυλάξει τα νώτα της Ρωσίας στην Ασία επιχειρεί ο Πούτιν
- Αγωνία για τους αγωγούς Turkish Stream και Blue Stream – Αγχώνεται η Άγκυρα
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid









