“Ο ξαφνικός θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι με έκανε να έχω όλο και περισσότερο τον νου μου για το τι συμβαίνει στη χώρα μας”, έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαίνεται να συνδέει τον θάνατο με τα πολιτικά προβλήματα του ίδιου του Τραμπ.
“Είναι μια αργή, σταθερή πορεία με ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, Ριζοσπάστες Αριστερούς Πολιτικούς, Εισαγγελείς και Δικαστές που μας οδηγούν σε έναν δρόμο καταστροφής. Ανοικτά Σύνορα, Στημένες Εκλογές και Υπερβολικά Άδικες Δικαστικές Αποφάσεις ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ! MAGA 2024”
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επέρριψε ευθέως στον Πούτιν την ευθύνη για τον θάνατο που επήλθε σε σωφρονιστική αποικία βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, όπως και η κυριότερη αντίπαλος του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεππουμπλικανών, Νίκι Χέιλι. “Ο Πούτιν είνα υπεύθυνος για τον θάνατο του Ναβάλνι”, είπε ο Μπάιντεν.
Πρώην πρόεδροι και υψηλόβαθμα μέλη του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα έχουν επίσης καταγγείλει τον Πούτιν για τον θάνατο του Ναβάλνι, του πιο γνωστού ηγέτη της αντιπολίτευσης αφότου έγινε γνωστός την Παρασκευή. Όμως ο Τραμπ, ο επικρατέστερος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών απέναντι στον Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, παρέμενε σιωπηλός μέχρι σήμερα.
MESSAGE FROM TRUMP:
— Anthony Hughes (@CallMeAntwan) February 19, 2024
"The sudden death of Alexei Navalny has made me more and more aware of what is happening in our Country. It is a slow, steady progression, with CROOKED, Radical Left Politicians, Prosecutors, and Judges leading us down a path to destruction. Open Borders,… pic.twitter.com/l6ZNpNpc1a
(απεμπε-EPA photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
 - Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
 - ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
 - Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
 - Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
 - Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
 - Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
 - Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
 - Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
 - Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








