Χαμός στην Βρετανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, καθώς αλλάζουν τα πάντα και το χάος απειλεί να σκεπάσει τα πάντα με την βοήθεια των πολιτικών!!! Στο Ηνωμένο Βασίλειο, λοιπό, παραδίδουν τα τετράστερα ξενοδοχεία στους λαθραίους μετανάστες, ενώ οι ντόπιοι δεν έχουν που να πάνε διακοπές, οι οποίες σε λίγο θα μοιάζουν με ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!!
Όπως αναφέρει ο Βρετανός δημοσιογράφος, Paul Watson:
«Σας έχω πει για το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο κέντρο του Ipswich, που χρησιμοποιείται για την στέγαση λαθραίων μεταναστών.
Τώρα η “Sun” αναφέρει ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μερικά ξενοδοχεία πέντε αστέρων για να στεγάσει παράνομους μετανάστες σε βάρος των φορολογουμένων, -7 εκατομμύρια λίρες την ημέρα. Ένα στα τέσσερα από τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούνται για να τους στεγάσουν, αξιολογούνται στις κορυφαίες δηλωμένες κατηγορίες και ορισμένα θέρετρα υψηλής ποιότητας σε όλη την χώρα, δεσμεύονται με κράτηση για μήνες.
Μια πηγή είπε ότι ανεβάζει τις τιμές για τους Βρετανούς που θέλουν να διακοπάρουν τα Χριστούγεννα και το Νέο έτος.
Στο υπέροχο Hallingbury Manor,-ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, στυλ Tudor στο Έσσεξ, χρησιμοποιείται τώρα για την στέγαση αλλοδαπών. Έχει 44 δίκλινα δωμάτια, 20 δωμάτια και σαλέ μέσα στις δασώδεις εκτάσεις του, με την δική του περιοχή για πικνίκ στην λίμνη και μπάρμπεκιου. Αυτό είναι καλύτερο κατάλυμα από ό,τι μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι περισσότεροι Βρετανοί.
Αλλά, εξακολουθεί να μην είναι αρκετά καλό για τους παράνομους μετανάστες. Σύμφωνα με ένα εργαζόμενο,”έχουν την ελευθερία να πάνε οπουδήποτε στο ξενοδοχείο, τα υπνοδωμάτια είναι πολύ άνετα, τρία γεύματα την ημέρα, αλλά μερικοί έχουν παραπονεθεί για το φαγητό».
Δείτε την συνέχεια:
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν
- «Κάψου, Βάαλ, κάψου» – Έγινε τυχαία αυτή η ανάρτηση;
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό πυλώνα – Κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης
- Μ. Συρεγγέλα: Θωρακισμένη και κατοχυρωμένη η χώρα – Οι συμφωνίες είναι διακρατικές και «όλα είναι στο φως»
- Γερμανία: Απεργία στο αεροδρόμιο Βερολίνου – Βρανδεμβούργου – Δεν πραγματοποιείται καμία πτήση
- 30 χρονη γυναίκα έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε ότι γεννήθηκε σε άλλη οικογένεια από λάθος στην εξωσωματική γονιμοποίηση
- Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ έχει μια στρατηγική: Να νικήσει τη ΝΔ και να υλοποιήσει το πρόγραμμά του»
- ΠΟΕΕΤ: Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό-εστίαση και στα αρτοποιεία
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Πέθανε ο οδηγός του ΙΧ που συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο









