Η Δεξιά δυναμώνει όλο και περισσότερο στην Ευρώπη.
Η δημοσκόπηση που έφερε την AfD για πρώτη φορά στην κορυφή, έχει προβληματίσει άπαντες διεθνιστές εντός Ευρώπης και όχι μόνο, καθώς σε περίπτωση δεξιάς επικράτησης στην Γερμανία θα πληγεί ο λεγόμενος γαλλογερμανικός άξονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μόνη τους ελπίδα είναι να υπάρξει ισχυρή αντίδραση από τις διεθνιστικές μάζες εντός Ευρώπης, προκειμένου η δεξιά τάξη πραγμάτων να μην κυριαρχήσει και στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Υπάρχει όμως η περίπτωση, ως απάντηση να ξεσηκωθούν και οι δεξιές ή έστω οι αντιδιεθνιστικές ομάδες, ζητώντας να επιτραπεί στην άλλη άποψη να κυβερνήσει.
Ειδικά αν στην Γερμανία συμβεί κάτι αντίστοιχο όπως έγινε με την καταδίκη της Μαρίν Λεπέν στην Γαλλία.
Ο στόχος των διεθνιστών πάντως θα είναι ένας: Να εμποδίσουν έναν δεξιό γαλλογερμανικό άξονα. Μέχρι στιγμής στην Γαλλία παρενέβησαν με εξωκοινοβουλευτικό τρόπο.
Στην Γερμανία τι θα γίνει;
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία – Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο









