• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν είναι στο Ιράκ! Συμβαίνει ΤΩΡΑ στο Καπιτώλιο!!! Εικόνες που δείχνουν πως έπεται λαίλαπα, vid

Δεν είναι στο Ιράκ! Συμβαίνει ΤΩΡΑ στο Καπιτώλιο!!! Εικόνες που δείχνουν πως έπεται λαίλαπα, vid

Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ ζουν τέτοιες καταστάσεις...

«Φρούριο» είναι το Καπιτώλιο με τα στελέχη της ένοπλης Εθνοφρουράς να βρίσκονται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Η κατάσταση θυμίζει Ιράκ και να δείχνει πως βρισκόμαστε προ μεγάλης λαίλαπας, η οποία αργά ή γρήγορα δείχνει πως θα ξεσπάσει.

Την ίδια ώρα η Βουλή των Αντιπροσώπων συζητά τα διαδικαστικά για την παραπομπή Τραμπ. Όπως είναι γνωστό, οι Δημοκρατικοί , αφού απέτυχαν να πείσουν τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς να προχωρήσει μία διαδικασία άμεσης «παύσης» του προέδρου, οδηγήθηκαν σε μία δεύτερη απόπειρα παραπομπής του, η οποία προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να ευδοκιμήσει ως τις 20 Ιανουαρίου, οπότε πρόκειται να ορκιστεί νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν.

Οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες και δεν τις έχουν ξαναδεί ποτέ οι ΗΠΑ. Το Καπιτώλιο στρατοκρατείται με την εθνοφρουρά να είναι παντού.

Τα μέλη της Εθνοφρουράς που βρίσκονται και μέσα και έξω από το Καπιτώλιο βρίσκονται εκεί καθώς υπάρχουν, υποτίθεται, φόβοι για ένοπλες επιθέσεις από οπαδούς του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ. Ο λαός πάντως συνηθίζει στην στρατοκρατία με αφορμή την πολιτική κρίση στις ΗΠΑ.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι πρωτοφανείς. Η επιφυλακή είναι τόσο μεγάλη που τα μέλη της εθνοφρουράς κοιμήθηκαν με πλήρη εξάρτυση στο πάτωμα.