Δεν είχε που να κρυφτεί! Ουαλός Υπουργός ξέχασε το μικρόφωνο ανοικτό σε τηλεδιάσκεψη και άρχισε να…βρίζει συνάδελφό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός Υγείας της Ουαλίας «συνελήφθη»να βρίζει αναφερόμενος σε συνάδελφό του αφού κατά λάθος άφησε ανοιχτό το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια μίας τηλεδιάσκεψη του υπουργικού συνεδρίου.

Ο Vaughan Gething ακούγεται σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου να αναρωτιέται ποιο είναι το πρόβλημα με τη συνάδελφό του και μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Ουαλίας Jenny Rathbone, λέγοντας συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μέσω Zoom «what the f*** is the matter with her».

Αρκετά μέλη της Εθνοσυνέλευσης  φάνηκε να σοκάρονται από τα σχόλιά του , ενώ άλλα άρχισαν να γελούν ενώ ο Gething προφανώς νομίζοντας ότι το μικρόφωνό του είναι κλειστό συνέχισε να μιλά.

Στη συνέχεια ο πολιτικός ζήτησε συγγνώμη από την Rathbone η οποία του έκανε ερωτήσεις για την ανταπόκριση της κυβέρνησης της Ουαλίας  στον νέο κορωνοϊό.

«Έχω στείλει απολογητικό μήνυμα και διατίθεμαι να μιλήσω με την Jenny Rathbone», ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα ο Gething αν και πολλοί ήταν εκείνη που ζήτησαν να την αποπομπή του.

(Iefimerida – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί