Δείγμα της απελπισίας του;;; Νέο μήνυμα από Ζελένσκι – Καλεί τους Ρώσους να παραδώσουν τα όπλα τους

Τροφοδοτεί τη δυτική προπαγάνδα μιλώντας για...12.000 (ΑΦΑΝΤΟΥΣ!!!) νεκρούς Ρώσους!

Νέο μήνυμα στο οποίο αυτή τη φορά απευθύνεται στης μητέρες των Ρώσων στρατιωτών που έχουν εισβάλει στην Ουκρανία έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας καλεί τις Ρωσίδες μητέρες να μην αφήσουν τους γιους τους να πάνε στον πόλεμο, ακόμη κι αν η στρατιωτική ηγεσία το αποκαλεί άσκηση. Παράλληλα δηλώνει ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί Ρώσοι στρατιώτες αιχμάλωτοι στη χώρα του που είχε δημιουργηθεί ειδική δομή για την κράτησή τους.

«Θέλω να πω για άλλη μια φορά σε όλες τις Ρωσίδες μητέρες. Ειδικά – μητέρες στρατευσίμων. Μην στέλνετε τα παιδιά σας να πολεμήσουν σε ξένη χώρα. Μην πιστεύετε τις υποσχέσεις ότι θα σταλούν απλώς κάπου για άσκηση ή κάπου σε μη μάχιμες συνθήκες.

Ελέγξτε πού είναι ο γιος σας. Και αν έχετε την παραμικρή υποψία ότι ο γιος σας μπορεί να σταλεί να πολεμήσει εναντίον της Ουκρανίας, ενεργήστε αμέσως. Τίποτα καλό δεν θα συμβεί στους γιους σας.

Μην δώσετε τον γιο σας σε θάνατο ή αιχμαλωσία. Η Ουκρανία δεν ήθελε ποτέ αυτόν τον τρομερό πόλεμο. Και δεν θέλει. Αλλά θα υπερασπιστεί τα εδάφη της όσο χρειαστεί.

Ο αριθμός των σκοτωμένων Ρώσων στρατιωτικών στο έδαφος της Ουκρανίας ξεπερνά ήδη τους 12.000 ανθρώπους. 12 χιλιάδες! Ο αριθμός των τραυματιών κατακτητών είναι πολλαπλάσιος. Δεν καλέσαμε κανέναν από αυτούς εδώ. Και επαναλαμβάνουμε σε κάθε έναν από τους κατακτητές: μπορείτε ακόμα να ξεφύγετε ανά πάσα στιγμή. Απλώς καταθέστε τα όπλα σας και πηγαίνετε από τη γη μας στο σπίτι σας. Ο αριθμός των αιχμαλωτισμένων κατακτητών έχει ήδη φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που δεν μπορεί να αφεθεί αυτό το θέμα στις δομές που είχαμε πριν τον πόλεμο. Ως εκ τούτου, σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο της Ουκρανίας δημιούργησε ένα Αρχηγείο Συντονισμού για τη Μεταχείριση των Αιχμαλώτων Πολέμου».

Και πρόσθεσε: «Χιλιάδες στρατιώτες του εχθρού που έχουν αιχμαλωτιστεί ή παραδοθεί λαμβάνουν από το κράτος μας τη μεταχείριση που απαιτείται από τις διεθνείς συμβάσεις. Είναι όμως τόσοι πολλοί που χρειαζόμαστε μια ειδική δομή που θα ασχολείται με όλα τα σχετικά θέματα».

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί