Beyonce ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κυκλοφορήσει το έβδομο σόλο άλμπουμ της στις 29 Ιουλίου. Το νέο άλμπουμ είναι η συνέχεια του «Lemonade» του 2016 και θα ονομάζεται «Renaissance».
Χτες το βράδυ της 20ης προς 21η Ιουνίου, η τραγουδίστρια ανέβασε στο YouTube, το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ, το «Break My Soul».
Χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά τα social media, η Μπιγιονσέ ενημέρωσε ότι το «Break My Soul», θα κυκλοφορούσε τα μεσάνυχτα, όμως προς έκπληξη όλων τελικά ανέβηκε δύο ώρες νωρίτερα.
Μέσα σε λίγες ώρες το τραγουδι έχει ξεπεράσει κατά πολύ το 1.000.000 θεάσεις και αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή.
Η είδηση για την επικείμενη κυκλοφορία του άλμπουμ ήρθε, αφού η τραγουδίστρια διέγραψε πρόσφατα τις φωτογραφίες του προφίλ της από τους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο, την αρχή μιας νέας εποχής.
cnn/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παραβιάσεις της συμφωνηθείσας εκεχειρίας καταγγέλλει o πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- ΗΠΑ: Το ΝΑΤΟ “δοκιμάστηκε και απέτυχε” λέει ο Λευκός Οίκος
- Στη ΜΕΘ με βακτηριακή μηνιγγίτιδα 19χρονος φοιτητής στα Τρίκαλα – Προσπάθεια αποδιασωλήνωσής του αύριο
- Ποδόσφαιρο-Super League (Play Out 9-14, 2η αγωνιστική): Αυτή είναι η βαθμολογία
- Drone χτύπησε μεγάλο πετρελαιαγωγό στη Σ. Αραβία παρά την εκεχειρία
- Τότε ξεκινά στο Πακιστάν ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ιράν
- Επανέρχονται τα δρομολόγια του Προαστιακού τις καθημερινές στο τμήμα αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – αεροδρόμιο
- 5 τρόποι για να καταλάβετε αν ένα αυγό είναι χαλασμένο
- Στον απόηχο του ρωσικού ισχυρισμού – Τι θα γινόταν αν η ΕΕ αποκτούσε πυρηνικά όπλα;
- Νομικός γρίφος η υπηκοότητα ενός μωρού: Γεννήθηκε σε πτήση από Τζαμάικα προς Ν. Υόρκη!









