Αυτό που περιμένει ο Πούτιν! Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο στον πλανήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η μυστική συνάντηση για το Ναγκόρνο Καραμπάχ και η κατάσταση εντός ΗΠΑ....

Καθώς ο χρόνος τρέχει, Ρωσία και Δύση εξαντλούν τα διπλωματικά περιθώρια όχι μόνο σε σχέση με την Ουκρανία, όπου ο πόλεμος έχει «παγώσει» και αν χρειαστεί θα «φουντώσει» και θα επεκταθεί, αλλά και με άλλα μέτωπα του πλανήτη!

Όπως μεταδίδεται, ανώτατοι αξιωματούχοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΕ συναντήθηκαν με τους Ρώσους ομολόγους τους για άγνωστες επείγουσες συνομιλίες στην Τουρκία με σκοπό την επίλυση της αντιπαράθεσης για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, λίγες μέρες πριν το Αζερμπαϊτζάν εξαπολύσει στρατιωτική επίθεση τον περασμένο μήνα για την κατάληψη της αποσχισθείσας περιοχής από τον έλεγχο των Αρμενίων .

Η εκτός ημερολογίου συνάντηση σηματοδοτεί μια ακόμα μυστική επαφή μεταξύ Μόσχας και Δύσης, την ώρα που όλοι περιμένουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ανώτερος διπλωμάτης με γνώση των συζητήσεων είπε στο POLITICO ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη και μάλλον συνέβαλε στο να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που οδηγήθηκαν (ΕΔΩ).

Η Ρωσία υπομονετικά παίζει τα δικά της χαρτιά, καθώς γνωρίζει και βλέπει, όπως παραδέχτηκε και ο Αμερικανός Συνταγματάρχης McGregor, πως οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο μεταναστευτικό, στην οικονομία, στα πάντα!!!

Επομένως ο Πούτιν περιμένει είτε την κατάρρευση είτε την επανεκλογή Τραμπ, προκειμένου να αλλάξουν ακόμα περισσότερο τα δεδομένα μεταξύ των δύο πλευρών, ετοιμαζόμενος, φυσικά, και για το ακραίο σενάριο της παγκόσμιας σύρραξης.

Δείτε τι παραδέχονται στις ΗΠΑ:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί