Αστυνομική ερευνά στη Βρετανία για μυστηριώδεις θανάτους προβάτων! Βρέθηκαν τα εντόσθια τους σκορπισμένα

Τα εντόσθια 8 προβάτων βρέθηκαν διασκορπισμένα σε έναν κήπο και ένα χωράφι στο Κέντ, της Βρετανίας, με την αστυνομία να ζητά από τους αγρότες να είναι προσεκτικοί όσο γίνεται έρευνα για αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση.Η αστυνομία του Κεντ έλαβε αναφορές μεταξύ 24 και 29 Νοεμβρίου ότι τα υπολείμματα έξι προβάτων είχαν διασκορπιστεί σε κήπο.

Τα δέρματα και τα εντόσθια δύο ακόμη προβάτων ανακαλύφθηκαν αργότερα πεταμένα σε ένα χωματόδρομο, σύμφωνα με την Independent.

Η αστυνομία κάλεσε τους ιδιοκτήτες ζώων να ελέγχουν τακτικά τα κοπάδια τους και να αναφέρουν αν εντοπίζουν τυχόν ύποπτα οχήματα.

Μόλις πριν από δύο μήνες, οι κάτοικοι του χωριού τρομοκρατήθηκαν και από μια άλλη ανακάλυψη νεκρών προβάτων σε ίδιο σημείο.

«Μέσα στη σακούλα υπήρχαν εντόσθια. Φαίνεται σαν κάποιος να έκλεψε ένα πρόβατο, να το σκότωσε και τα πέταξε. Η αρπαγή μεμονωμένων προβάτων που έχουν σκοτωθεί με τέτοιο τρόπο, τα οποία θεωρούνται φτηνό κρέας, είναι φρικτή», δήλωσε στο Kent Online ο Κλίβε Τζόουνς, που βρήκε τα λείψανα τον Οκτώβριο.

«Κάποιοι από τους τοπικούς κτηνοτρόφους γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι συνεχώς σε επιφυλακή», τόνισε.

Η αστυνομία έκανε λόγο για «αποτρόπαιη θανάτωση» των ζώων, επισημαίνοντας πως οι έρευνες είναι αδιάκοπες προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες.

(με πληροφορίες από ethnos. gr/ photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί