Τα ασιατικά μέσα ενημέρωσης στρέφονται κατά των ΗΠΑ, οι οποίες οδηγούν τον πλανήτη σε τρίτο παγκόσμιο, ωθώντας και βοηθώντας την Ουκρανία να χτυπά κατά ρωσοφώνων αμάχων ακόμα και μέσα στην ρωσική επικράτεια, ενώ παράλληλα ετοιμάζεικαιτην Ευρώπη για μεγάλο πόλεμο!!!
Όπως μεταδίδεται:
«Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ώθησαν την εύθραυστη Ουκρανία σ’ έναν πόλεμο με τη Ρωσία!!!!!
Κατά συνέπεια, η Ουκρανία τώρα έχει απωλέσει το 1/5 των εδαφών της στον πόλεμο!!!!
Το ΝΑΤΟ τώρα έχει αναλάβει έναν άλλο διαβολικό σκοπό…
Αυτός είναι ο εξοπλισμός των ευρωπαϊκών κρατών ώστε να πολεμήσουν τον δικό τους πόλεμο ενάντια στη Ρωσία.
Ωστόσο, η Σλοβενία έχει συνειδητοποιήσει τους σκοπούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, έδειξε στο ΝΑΤΟ το μεσαίο δάκτυλο και αρνήθηκε να θέσει σε κίνδυνο την κυριαρχία της!!!!
Το Υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών σχολίασε την περασμένη εβδομάδα ότι ”θέλει το Κογκρέσο να εγκρίνει την χρηματοδότηση των κρατών που συνορεύουν με την Ουκρανία και ίσως να είναι ευάλωτα στην ρωσική επιθετικότητα στο μέλλον.”
Ο Υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken είπε σε μια δήλωση ότι ”τα χρήματα θα δοθούν σε 18 χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία.”
Σύμφωνα με το Associated Press, ”το πακέτο των 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που πρέπει να εγκριθεί απ’ το Κογκρέσο θα παράσχει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην Ουκρανία και οι υπόλοιπες δωρεές (θα δοθούν) στις: Τσεχία, Εσθονία, Γεωργία, Ελλάδα, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία. Οι Σλοβακία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Ρουμανία, Μολδαβία και Σλοβενία θα λάμβαναν επίσης χρήματα.
Το ΝΑΤΟ έχει ήδη διακηρύξει ότι θα τοποθετήσει 300.000 στρατιώτες στα ρωσικά σύνορα».
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Β. Ελλάδα: Έκλεισαν τα Μάλγαρα στο ρεύμα εξόδου οι αγρότες – Αποκλεισμοί τελωνείων
- Ζελένσκι: Θα μιλήσω με τους ευρωπαίους συμμάχους πριν από τη συνάντησή μου με τον Τραμπ
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μεγαλύτερο μπλόκο της χώρας
- Ινδονησία: Μια τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία αγνοείται μετά τη βύθιση τουριστικού πλοιαρίου
- Αμερικανός σεφ έσωσε τη ζωή 78χρονου πελάτη που σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στο εστιατόριο
- Η άλλοτε «ουδέτερη» Ελβετία φοβάται τη… Ρωσία: «Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας»
- Φάκελο με αιτήματα παρέδωσαν στον Κ. Τσιάρα εκπρόσωποι αγροτών από την Κορινθία
- ΣΥΡΙΖΑ: “Στηρίζουμε ολόπλευρα τη σημερινή απεργία των ηθοποιών”
- Κάζο! Οι Ρώσοι κατέλαβαν πόλη-ορόσημο, στην οποία… έστηνε φιέστες ο Ζελένσκι, vid
- Ρέθυμνο: Σύλληψη υπεύθυνης καταστήματος για προσφορά αλκοόλ σε τέσσερις ανηλίκους
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ









