Απόλυτη φρίκη! Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό και διαμελισμένο σε σακίδιο στο Παρίσι – Συνελήφθη η μητέρα

Μια νεαρή μητέρα συνελήφθη αφού ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό και τεμαχισμένο σε ένα σακίδιο στο σπίτι της σε ένα προάστιο του Παρισιού.

Η 21χρονη, η οποία δεν κατονομάζεται, φέρεται να γέννησε στην κοινότητα Stains, στα προάστια της περιοχής Seine-Saint-Denis, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η νεαρή γυναίκα, που μένει με τους γονείς της, είπε την Κυριακή σε δύο φίλες της ότι γέννησε, υποστηρίζοντας ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και απειλώντας να το διαμελίσει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η νεαρή γυναίκα μπορεί να γέννησε στις 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη για εκούσια ανθρωποκτονία σε ανήλικο κάτω των 15 ετών την Κυριακή. Στη συνέχεια αποφυλακίστηκε τη Δευτέρα και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική εγκατάσταση, με τους γιατρούς να περιγράφουν την ψυχική της κατάσταση ως «εύθραυστη».


Οι Γάλλοι εισαγγελείς είπαν ότι βρήκαν το νεογέννητο μωρό «τεμαχισμένο, σε ένα σακίδιο, στο δωμάτιό της».

Οι αρχές ερευνούν αν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και αν η νεαρή έπασχε από μια πάθηση που ονομάζεται άρνηση εγκυμοσύνης, όπου η γυναίκα γνωρίζει υποσυνείδητα την εγκυμοσύνη της, αλλά αρνείται την ύπαρξή της.

Η αστυνομία προσπαθεί επίσης να διαπιστώσει εάν οι γονείς της νεαρής γνώριζαν την εγκυμοσύνη της κόρης τους, ή την ύποπτη βρεφοκτονία.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί