Στη Σικελία, κατά τη διάρκεια της ημέρας, περισσότεροι από 250 μετανάστες απομακρύνθηκαν από κέντρα προσωρινής παραμονής στις πόλεις Καλτανισέτα και Πόρτο Εμπέντοκλε.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, δεν επιτρέπεται να βγουν από τα κτίρια στα οποία βρίσκονται, διότι αμέσως μετά την άφιξή τους στις ακτές της Κάτω Ιταλίας, μπήκαν σε καραντίνα.
Οι περισσότεροι μετανάστες, έπειτα από λίγες ώρες εντοπίσθηκαν από την αστυνομία σε αγροτικές περιοχές κοντά στις δυο πόλεις και τέθηκαν και πάλι σε καραντίνα.
Ο περιφερειάρχης της Σικελίας Νέλο Μουσουμέτσι, όπως και εκείνη της Καλαβρίας, η Γιόλε Σαντέλι, με δηλώσεις τους ζήτησαν από την κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τύχουν σεβασμού απ’ όλους οι κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρίο ντε Τζανέιρο: Σπάνιοι φοίνικες από την Ασία ανθίζουν για μία και μοναδική φορά μετά από 60 χρόνια
- Χανιά: Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ τα ξημερώματα – Ο δράστης μπήκε από παράθυρο και αφαίρεσε 1.200 ευρώ
- Los Caracoles: Η πανέμορφη αλλά επικίνδυνη διαδρομή που κόβει την ανάσα στους οδηγούς – Δείτε πού βρίσκεται (photo, vid)
- Ο Τραμπ δηλώνει έτοιμος να… «βοηθήσει» το Ιράν να πάει προς την «ελευθερία»
- Διαβητική νευροπάθεια: Σημαντική δημοσίευση για έγκαιρη παρέμβαση από Έλληνες και Βρετανούς επιστήμονες
- Χαμός στην Τήνο: Τα κύματα “σκέπασαν” το λιμάνι – ΙΧ παρασύρθηκαν και συγκρούστηκαν, vid
- «Κόκκινο πανί» για τους διεθνιστές όσα είπε ο Όρμπαν – Αυτά θέλουν να κάνουν και στη Ρωσία, vid
- ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα δείχνει την τεράστια μεταμόρφωση του προσώπου της μετά από 30 ημέρες χωρίς αλκοόλ
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν έναν ξένο με την κατηγορία ότι διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: 45χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σε κεφάλι και αυχένα σε εμπορικό κέντρο









