Απίστευτο: Έβαλαν 83χρονη γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο σε λάθος πτήση – Πήγε Τίρανα αντί για Αθήνα!

Μια ηλικιωμένη γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι επιθυμούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να δει τους αγαπημένους της.

Ωστόσο, χρειαζόταν βοήθεια για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Δυστυχώς, ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο την τοποθέτησε κατά λάθος σε διαφορετική πτήση.Το συμβάνε έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης, με αποτέλεσμα να βάλουν την 83χρονη γυναίκα σε λάθος αεροπλάνο με προορισμό τα Τίρανα της Αλβανίας αντί για τον προορισμό της, που ήταν η Αθήνα, στην Ελλάδα. Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου ζήτησε συγγνώμη την Παρασκευή, επικαλούμενος μια σειρά από ατυχή περιστατικά και πιθανά ζητήματα επικοινωνίας λόγω του μη γερμανικού ή αγγλόφωνου χαρακτήρα του επιβάτη. Η οικογένεια της ηλικιωμένης έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και το αεροδρόμιο εργάζεται για να αποτρέψει τέτοιου είδους μπερδέματα στο μέλλον.

Η γυναίκα που είχε σκοπό να επισκεφτεί την οικογένειά της στην Ελλάδα, κατέληξε στα Τίρανα. Η κόρη της μίλησε στην τοπική εφημερίδα Nuremberg Nachrichten και αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για το λάθος με μια κλήση από τη μητέρα της. Η κόρη κανόνισε αμέσως μια νέα πτήση και διαμονή στην Αθήνα. Παραμένει ασαφές πώς προέκυψε η σύγχυση, καθώς η μητέρα δεν είχε καν εισιτήριο για την πτήση για την Αλβανία.

Οι αρχές του αεροδρομίου διευκρίνισαν αργότερα ότι έχει γίνει εσωτερική έρευνα και έχουν γίνει αλλαγές ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά. Η κόρη της 83χρονης επικοινώνησε για πρώτη φορά με το αεροδρόμιο στις 22 Μαΐου μέσω email και το αεροδρόμιο απάντησε αμέσως ζητώντας συγγνώμη και προσφέροντας βοήθεια, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης του κόστους του επόμενου ταξιδιού, της κράτησης μιας νέας πτήσης και της φιλοξενίας οποιουδήποτε σχετικού εξόδου.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί