Αντίστροφη μέτρηση στην Ουκρανία ! Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Ζελένσκι, ΒΙΝΤΕΟ

Κινήσεις απελπισίας...

Τα πράγματα στην Ουκρανία γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον Ζελένσκι! Ακόμα και επιθέσεις με χειροβομβίδες σε πολιτικά συμβούλια παρατηρούνται (ΕΔΩ)!

Το διεθνιστικό/ναζιστικό καθεστώς εκεί στρατολογεί ακόμα και τις γυναίκες για να κερδίσει λίγο χρόνο! Τις στέλνει και εκείνες στον θάνατο!

Αυτό μάλιστα το στηρίζουν και οι Δυτικοί! Η συντακτική ομάδα της γερμανικής Tagesschau φαίνεται ότι υποστηρίζει την κινητοποίηση περισσότερων Ουκρανών νεοσύλλεκτων για τον πόλεμο – ακόμα και όταν πρόκειται για γυναίκες. Ο τίτλος της περίπου έξι λεπτών ανάρτησης από τις 14 Δεκεμβρίου είναι: “Γυναίκες αναφέρονται για δράση στο ουκρανικό μέτωπο.”

Χιλιάδες χιλιάδες νεαροί Ουκρανοί άνδρες και γυναίκες έχουν χάσει τώρα τη ζωή τους, αλλά η συντακτική ομάδα του Tagesschau αναφέρει:

“Για να βοηθηθούν οι εξουθενωμένοι Ουκρανοί στρατιώτες στο μέτωπο, όλο και περισσότερες γυναίκες εγγράφονται για στρατιωτική θητεία.”

Ωστόσο, η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει μόνο με τους όρους που υπαγορεύει η Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ,,  Scott Ritter.

Οι μάχες θα σταματήσουν όταν η Ρωσία καθορίσει τις προϋποθέσεις για την παράδοση της Ουκρανίας.

Και όπως όλα δείχνουν το καθεστώς Ζελένσκι μετράει αντίστροφα, καθώς ακόμα και πρώην σύμβολοι του Ουκρανού προέδρου προβλέπουν ακόμα και εξέγερση εναντίον του (ΕΔΩ).

Όπως είπε ο Ρίτερ:

«Αυτό που θα υπάρξει είναι, η άνευ όρων παράδοση! Και αυτή η άνευ όρων παράδοση θα συμβεί, όταν ο Ζελένσκι απομακρυνθεί επειδή αποτελεί εμπόδιο για την ολοκλήρωση αυτής της σύγκρουσης.

Δεν είναι πλέον μέρος της λύσης. Είναι καθαρά το πρόβλημα. Και ξέρετε ο τρόπος  απομάκρυνσης του, μένει ακόμη να τον δούμε! Πιστεύω, ότι για χάρη της γυναίκας και των παιδιών του, θα ήθελα να παραιτηθεί και να φύγει από την χώρα.

Εάν προσπαθήσει να παραμείνει περισσότερο, νομίζω θα μπορούσε να βρεθεί    (μπροστά) στην ακραία οργή των Ουκρανών αξιωματικών που αισθάνονται προδομένοι από την ανικανότητά του»!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί