«Κεραυνός» από Αρέστοβιτς: Βλέπει πανεθνικό ξεσηκωμό κατά Ζελένσκι! Μέχρι το Κρεμλίνο έφτασε το ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε πρώην σύμβουλος του Ζελένσκι

Ο Αλεξέι Αρέστοβιτς, πρώην σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, ο οποίος -σύμφωνα με δική του δήλωση- έφυγε από την Ουκρανία φοβούμενος την καταστολή, εξήγησε σε συνέντευξή του στον Ουκρανό δημοσιογράφο Vasily Golovanov ότι προφανώς περισσότεροι από τους μισούς Ουκρανούς δεν θεωρούν την Ουκρανία κράτος, για το οποίο αξίζει να πολεμήσουν!

Μάλιστα σε μια δήλωση που ήδη συζητείται, είπε πως ενώ όλοι περίμεναν μια εξέγερση στην Ρωσία κατά του Πούτιν, αυτή την στιγμή φαίνεται πιο πιθανό να υπάρξει εμφύλια αναταραχή στην Ουκρανία και ξεσηκωμός κατά του Ζελένσκι σε στυλ πλατείας Μεϊντάν, στην καρδιά του Κιέβου, όταν οι διεθνιστές είχαν ανατρέψει τον τότε νόμιμο πρόεδρο της χώρας, επειδή είχε συμφωνήσει σε συνεννόηση με την Ρωσία.

Πολλοί αναρωτιούνται είναι πρόβλεψη αυτό που κάνει ή πληροφορία που έχει;;;

Δείτε το βίντεο, το οποίο έχει φτάσει μέχρι το Κρεμλίνο:

Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη συνομιλία με τον Ουκρανό δημοσιογράφο Νικολάι Φέλντμαν που μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι του στο YouTube, ο Αρέστοβιτς, είχε πει ξανά κάτι που έκανε τον γύρο της Δύσης και της Ρωσίας!!!

Ο Αρέστοβιτς δήλωσε με εμφανή πικρία ότι οι Ουκρανοί «υποστήριξαν την λάθος πλευρά στην σύγκρουση μεταξύ παγκοσμιοποιητών και ρεαλιστών».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μία στιγμή, στην οποία ο Ζελένσκι αμφισβητείται έντονα τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό!

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί