Όπως αναφέρεται στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση Τραμπ δεν θα υποστήριζε την ιδέα της ανάπτυξης πυρηνικών όπλων στην Ανατολική Ευρώπη.
Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ JD Vance σε συνέντευξή του στο Fox News, την οποία επικαλείται το TASS.
«Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο [των ΗΠΑ] [Ντόναλντ Τραμπ] για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα με σόκαρε αν υποστήριζε τα πυρηνικά όπλα που να επεκτείνονται ανατολικότερα στην Ευρώπη», είπε ο Βανς.
Επέκρινε την προσέγγιση της προηγούμενης κυβέρνησης των ΗΠΑ. «Έχετε ανθρώπους όπως ο [πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ] Τζο Μπάιντεν να μας οδηγούν νυσταγμένα σε μια πυρηνική σύγκρουση», υποστήριξε ο Βανς. “Χρειαζόμαστε πιο ψύχραιμα κεφάλια για να υπερισχύσουμε, [συμπεριλαμβανομένου] αυτού του θέματος Ρωσίας-Ουκρανίας <…>. Η στρατηγική της κυβέρνησης Μπάιντεν ήταν κυριολεκτικά να μπουκώνει τους Ουκρανούς με όπλα, να επιτρέπει στους Ρώσους και τους Ουκρανούς να αιμορραγήσουν και να ελπίζουν ότι με κάποιο τρόπο μια διευθέτηση θα πέσει από τον ουρανό”, συνέχισε.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο καφέ στον κόσμο! Και δεν είναι για όσους φοβούνται τα ύψη – Δείτε βίντεο
- Ακυρώθηκαν οι πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Τεχεράνη απόψε το βράδυ
- Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: 67χρονη ΑΜΕΑ έχασε τη ζωή της κατά την αποβίβαση
- Χειμερινές εκπτώσεις: Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους – Πτώση τζίρου έως 40%
- Από τα χείλη του Τραμπ κρέμεται η Μέση Ανατολή – Τι δήλωσε εν μέσω φόβου για χτύπημα στο Ιράν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ο Μπιλ Κλίντον δηλώνει ότι δεν είχε καμία ιδέα για τα εγκλήματα που διέπραττε ο Έπσταϊν
- Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών η Σουηδία με το βλέμμα σε πιθανό πόλεμο
- Η Πολωνία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν, το Ισραήλ και τον Λίβανο
- Σοκ στο Μιλάνο: Εκτροχιάστηκε τραμ, ένας νεκρός και 39 τραυματίες – “Νόμιζα ότι ήταν σεισμός”, vid









