Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν τη Γάζα μετά την εκτόξευση πυραύλων σήμερα, μερικές ώρες αφού ο Αμερικανικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναχώρησε αεροπορικώς από το Ισραήλ για τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο της περιοδεία του στη Μέση Ανατολή.
Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι έπληξε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων στην κεντρική Γάζα, την οποία διαχειριζόταν η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται ως στρατόπεδο εκπαίδευσης.
Σειρήνες ήχησαν στο νότιο Ισραήλ σε δύο περιπτώσεις νωρίς σήμερα, προειδοποιώντας τους κατοίκους για επικείμενη επίθεση με πυραύλους. Ένας πύραυλος αναχαιτίστηκε και τρεις κατέπεσαν σε ανοικτούς χώρους, σύμφωνα με τον στρατό. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις εκτοξεύσεις.
amna/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόδειξη πως και οι δήθεν «δεξιοί» στην Ευρώπη μισούν τον Πούτιν, vid
- Ρεπόρτερ στη Συρία χτυπήθηκε από… άρμα μάχης σε ζωντανή σύνδεση, vid
- Συγκαλείται αύριο υπό τον πρωθυπουργό το ΚΥΣΕΑ
- ΕΕ: Η βία εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών στο Ιράν είναι απαράδεκτη
- Μ. Θεμιστοκλέους: «Στόχος μας η ένταξη των νοσηλευτών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά μέσα στους επόμενους μήνες»
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν ακόμα ένα τάνκερ στην Καραϊβική, vid
- Ν. Παναγιωτόπουλος για ν/σ Ενόπλων Δυνάμεων: “Η ένταση των διαμαρτυριών πρέπει να μας προβληματίσουν”
- Η… δυστοπική «πλάκα» του Τραμπ με το 6G, vid
- Νέο σφυροκόπημα στο Λίβανο, vid
- Ν. Ανδρουλάκης – Πτολεμαΐδα: «Ο τρόπος που γίνεται η απολιγνιτοποίηση από τη ΝΔ, από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα»









