Ανατροπή! «Αυτό πρέπει να είναι το σχέδιο της Ρωσίας»! Τι είπε ο σύμβουλος του Πούτιν, vid

Όλοι μαζί σε ένα ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ή ο καθένας θα έχει την δική του παγκοσμιοποίηση;;;

 Ο Ρώσος δημοσιογράφος, φιλόσοφος και σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Alexander Dugin, του οποίου η κόρη δολοφονήθηκε από Ουκρανούς στις 20 Αυγούστου 2022, μίλησε την 1η Ιουνίου σε ένα φόρουμ στη Μόσχα όπου συζητήθηκε το μέλλον της Ουκρανίας. 

Σε αντίθεση με προηγούμενες πολεμοχαρείς αναλύσεις, αυτή την φορά είπε ότι η Ρωσία πρέπει να προσφέρει στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης μια νέα ευρασιατική κοινότητα κρατών.

«Πρέπει να προσφέρουμε στους Ουκρανούς και σε άλλα αδελφικά έθνη του μετασοβιετικού χώρου ένα νέο έργο. Έτσι, για να νικήσουμε τον εχθρό στην Ουκρανία, πρέπει να νικήσουμε τον εαυτό μας, να τον ξεπεράσουμε και να προσφέρουμε ένα έργο για το μέλλον μας», είπε ο Ντούγκιν, ο οποίος έκανε λόγο και για ενοποιημένο πλανήτη!!!

Τελικά το σχέδιο της Ρωσίας είναι να ενώσει (μαζί με Κίνα και Ινδία και τους BRICS) τον κόσμο της Ανατολής, όπως συμβαίνει αντιστοίχως στην Δύση;;;

Και μετά όλοι αδελφοποιημένοι και με την βοήθεια της τεχνολογίας θα δικτυωθούν σε ένα νέο παγκόσμιο κράτος ή ο καθένας θα έχει την δική του παγκοσμιοποίηση;;;

Δείτε το βίντεο μόνο στο ΕΛ:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί