Ο Γιεγκόρ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε μια λίμνη αίματος μετά την επίθεση από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς οι οποίοι του έκοψαν τους όρχεις και τον τραυματίσαν σοβαρά στη μηριαία αρτηρία.
Το ατυχημα σημειώθηκε στην πόλη Σελιντόβ στην ανατολική Ουκρανία την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα σκυλιά επιτέθηκαν στο μικρό αγόρι αφού βγήκαν από τον περιφραγμένο χώρο στον οποίο τα κρατούσαν καθώς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του Γιέγκορ δεν είχε κλείσει σωστά την πόρτα.
Το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην πόλη Ντνίπρο όπου τέσσερις ομάδες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή στο χειρουργείο.
Μετά την επέμβαση οι γιατροί προσπαθούν παράλληλα να σώσουν το αριστερό πόδι του αγοριού καθώς εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να χρειαστεί ο ακρωτηριασμός του.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τη συμπεριφορά των γονέων οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο φυλάκισης τριών ετών αν βρεθούν ένοχοι.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ καλεί τον Ζελένσκι να κάνει τώρα συμφωνία αλλιώς θα χάσει κι άλλα εδάφη, vid
- Πρωτοχρονιά στο Μεγάλο Λιμάνι – Πώς θα υποδεχτεί το 2026 ο Πειραιάς
- Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου – Ήδη σχηματίζονται μεγάλες ουρές οχημάτων
- Για τέταρτη συνεχόμενη τριετία, ο Γιώργος Κουμεντάκης στο «τιμόνι» της Λυρικής
- Τι έχει να «συμφωνήσει» ο Πούτιν με αυτό το άτομο;; Video
- Θεσσαλία: Απόφαση της τελικής επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel
- Ρομπότ που παίζει μπάντμιντον σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην Κίνα – Δείτε το βίντεο
- Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Έβρο – Ενισχύεται το μπλόκο στο Τελωνείο των Κήπων
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών στην περιοχή της Μίκρας
- Kλόντια Σίφερ: Το συγκινητικό «αντίο» στη Μπριζίτ Μπαρντό









