Ο Γιεγκόρ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε μια λίμνη αίματος μετά την επίθεση από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς οι οποίοι του έκοψαν τους όρχεις και τον τραυματίσαν σοβαρά στη μηριαία αρτηρία.
Το ατυχημα σημειώθηκε στην πόλη Σελιντόβ στην ανατολική Ουκρανία την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα σκυλιά επιτέθηκαν στο μικρό αγόρι αφού βγήκαν από τον περιφραγμένο χώρο στον οποίο τα κρατούσαν καθώς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του Γιέγκορ δεν είχε κλείσει σωστά την πόρτα.
Το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην πόλη Ντνίπρο όπου τέσσερις ομάδες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή στο χειρουργείο.
Μετά την επέμβαση οι γιατροί προσπαθούν παράλληλα να σώσουν το αριστερό πόδι του αγοριού καθώς εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να χρειαστεί ο ακρωτηριασμός του.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τη συμπεριφορά των γονέων οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο φυλάκισης τριών ετών αν βρεθούν ένοχοι.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
