Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε άλλο ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία, που περιλαμβάνει αντιαεροπορικά συστήματα, πυρομαχικά και άλλον αμυντικό εξοπλισμό, συνολικής αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πρόκειται για το 39ο πακέτο βοήθειας που εγκρίνει η αμερικανική κυβέρνηση, την ώρα που τα χτυπήματα μέσα στο ρωσικό έδαφος έχουν ενταθεί, αναγκάζοντας Ρώσους πλέον να κρύβονται σε υπόγεια (ΕΔΩ)!!!
Σιγά-σιγά και οι Ρώσοι παίρνουν γεύση τρίτου παγκοσμίου πολέμου!!!
Ο Αμερικανός συνταγματάρχης, Doug McGregor, «ξεσπά» ξανά στο παρακάτω βίντεο για τον επερχόμενο πόλεμο που έχουν ξεκινήσει οι Αμερικανοί στην Ουκρανία με κίνδυνο να εξαπλωθεί εκτός ελέγχου!
Όπως αναφέρει:
«Κάθε φορά που οι Ρώσοι έχουν εκδηλώσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για διαπραγμάτευση οποιουδήποτε είδους, την αρνηθήκαμε κατηγορηματικά.
Έχουμε υποβάλει το ένα τελεσίγραφο μετά το άλλο και, επιμένουμε στην αποχώρηση των Ρώσων από τη Ουκρανία εντελώς, όχι μόνο από την Ουκρανία αλλά από τα νέα σύνορα του 1957, τα οποία ποτέ δεν ήταν Ουκρανικά.
Είπαμε από την αρχή ότι, δεν πρόκειται να παρέχουμε όπλα κρούσης μεγάλης εμβέλειας στους Ουκρανούς. Τώρα ξαφνικά θα το κάνουμε. Εάν είσαι Ρώσος και το ακούς αυτό και το βλέπεις αυτό, καταλήγεις στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι κλιμακώνουμε.
Οι Ρώσοι μπορούν να στοχεύσουν συστηματικά όλα τα κεντρικά αρχηγεία που είναι γεμάτα με τους λεγόμενους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Νομίζω πως είναι μόνο η αρχή. Αυτό είναι πολύ σοβαρό.
Οι Ρώσοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Πρόκειται να ξαναπάρουν το Χάρκοβο και την Οδησσό. Θα σταματήσουν άλλη μια φορά και μετά αν δεν συμβεί τίποτα, θα προχωρήσουν μέχρι τα σύνορα της Πολωνίας και Ρουμανίας.
Έτσι καταφέραμε τώρα να πιέσουμε τους Ρώσους στα όρια της εθνικής πολεμικής κινητοποίησης! Συγχαρητήρια!
Αυτό θέλουν όλοι στην Ευρώπη; Θέλουν 2 εκατομμύρια Ρωσικά στρατεύματα στα σύνορά τους; Και αυτό είναι το μεγάλο δώρο του Προέδρου Μπάιντεν».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Άρχισε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









