Άλλαξε η ρητορική: Έτσι θα φέρνουν τώρα αλλοδαπούς σε όλη την Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από Ιρλανδία

Οι περισσότεροι παρακολουθούν ανυποψίαστοι

Πλέον η ρητορική για το μεταναστευτικό άλλαξε!

Δεν έρχονται πλέον «καημένοι πρόσφυγες», αλλά «αναγκαία εργατικά χέρια»!

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανακοίνωσαν δήθεν δραστικά μέτρα για την ανάσχεση της παράτυπης μετανάστευσης καθώς οι ροές έχουν αυξηθεί, αλλά την ίδια ώρα λένε πως οι ροές δεν θα σταματήσουν, καθώς χρειάζονται ξαφνικά εργατικά χέρια!!!

Όπως σημείωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, «η προσπάθειά μας να καλύψουμε τα κενά της αγοράς εργασίας πρέπει να ξεκινήσει από το «σπίτι», με ισχυρά μέτρα για τη στήριξη του εγχώριου εργατικού δυναμικού. Ωστόσο, συνεχίζει, η μετανάστευση εργατικού δυναμικού μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό συμπληρωματικό μέσο». Γιατί η δημογραφική αλλαγή, η γήρανση του πληθυσμού, αναμένεται να επιδεινώσει την κατάσταση: o οικονομικά ενεργός πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί, από 265 εκατομμύρια το 2022 σε 258 εκατομμύρια το 2030. Αρκετά ευρωπαϊκά κράτη, όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ελλάδα, έχουν ήδη πει πως θέλουν να διευκολύνουν τον ερχομό και την εργασία αλλοδαπών εργαζομένων στην επικράτειά τους!

Θυμηθείτε τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γερμανό Καγκελάριο, Όλαφ Σολτς!

Έτσι οι αλλοδαποί έχουν φτάσει μέχρι και την Ιρλανδία, αλλοιώνοντας, κατά πολλούς, εθνοτικά την ευρωπαϊκή ήπειρο!

Μάλιστα έγινε ξανά viral στο διαδίκτυο ένα βίντεο από το 2022 που δείχνει την στιγμή που αρκετοί Ιρλανδοί πολίτες ερωτήθηκαν για το πιο δημοφιλές όνομα για αγοράκι στο Galway!

Όταν οι πολίτες του Γκάλγουεϊ έμαθαν ότι το «Μοχάμεντ» ήταν στην πραγματικότητα το κορυφαίο όνομα για αγοράκι στην πόλη, κάποιοι εξέφρασαν σοκ και άλλοι παραδέχθηκαν ότι είχαν ακούσει αυτό το στατιστικό στοιχείο πριν και το είχαν ξεχάσει.

Παρακολουθήστε την αντίδραση των ανθρώπων όταν μαθαίνουν ότι το «Μοχάμεντ» είναι πλέον το πιο δημοφιλές όνομα για αγόρια στο Γκάλγουεϊ της Ιρλανδίας:

Δείτε τι συμβαίνει τώρα στην Ιρλανδία, όπου πολίτες διαμαρτύρονται υπό το σύνθημα «Η ζωή των Ιρλανδών μετράει», μετά τις ταραχές για την φερόμενη ανομία των μεταναστών:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί